Snel en voordelig

Enkele rollen PVC doek besteld via de webshop. Volgende dag al aangeleverd.
Bedankt. graag tot een volgende keer.

Ernst de Moor

Nette afhandeling afdekzeilen

Dank voor de bijzonder nette en vlotte afhandeling van onze bestelling van 2 afdek-zeilen.
We kregen de zeilen daags na bestelling in goede orde!

J.M. Koldenhof

Uitmuntend

Wij hebben een veranda boek besteld ,we zijn bij het bedrijf geweest voor informatie en werden heel goed geholpen ,goede uitleg en alle mogelijkheden goed besproken.
De afspraken die we hadden...
De afspraken die we hadden besproken zijn nagekomen toen we het doek binnen krijgen.
We zijn goed te spreken over het bedrijf ,zeker een AANRADER .

prijs en kwaliteit staat boven aan in dit bedrijf .

Gerhart

Tevreden

Contact gezocht met PVC-tarp voor een dekzeil op maat voor op mijn aanhangwagen.
Snel een offerte gekregen en de bestelling geplaatst. Helaas geen bevestiging gekregen van de bestelling, maar het dekzeil wel gewoon netjes geleverd gekregen.
Dekzeil is van uitstekende kwaliteit en voor een goede prijs.

Harrie Jansen

Gisteren besteld, vandaag al binnen. Prima kwaliteit ook trouwens.

Beste mensen,
Hartelijk dank. Gisteren besteld, vandaag al binnen. Prima kwaliteit ook trouwens.
Beste mensen,
Ik had aangegeven het vrijdag(avond) nodig te hebben dus ben erg blij dat dat gelukt is.
Nogmaals: compliment.

van sante

Offerteaanvraag

correct en binnen gestelde tijd ontvangen

Louis VAN der CRUYSSEN

Deal

goede ervaring

Levering zeil

Zeer snelle afhandeling, groot assortiment, correcte levering

robert

Matig in afhandelen orders, geen feedback.
Weinig of geen contacten met klant via mail!!!!
Late leveringen.

Wordt geen feetback gegeven wanneer order achtergehouden wordt door missende artikelen, leverancier mailt of belt hier niet over maar slelt levering gewoon uit.
Erg vervelend

Onderdijk

Vlotte levering, mooie kwaliteit PVC.

Duidelijke website, levering in decimeters zou mooi zijn.