Frank Jans

Gewoon goed

Duidelijke site, groot assortiment en goede prijzen. Gewoon goed.

Ron

Onnavolgbare service

Correcte en supersnelle levering. oordeelkundig verpakt en perfect wat ik nodig had. Afdekzeil 6x8 - 250gr. doet uitstekend werk.

G.J. Zomer

Het artikel voldoet aan mijn wensen

Deze bestelling is de eerste ervaring met het bedrijf. Info via website was duidelijk. De levering was volgens afspraak. Geen klachten.

Van Rijswijk

Gronzeil

Het zeil gevonden wat ik nodig had voor een redelijke prijs.
Ik had het handig gevonden om op de hoogte gehouden te worden van de order status.
Door bv track en trace

Marcel Esselink

Alsnog ontvangen

Inmiddels factuur ontvangen. so far so good. Kan moeilijk eindoordeel geven, omdat product nog gemaakt moet worden.

Wel klantvriendelijk, maar niet wat wordt beloofd

De bestelde hoeveelheden waren niet aanwezig, dag later hierover benadert, en maar voor andere kleur gekozen.

verhagen

Overzichtelijke website en goede service.

Snelle levering bij onze bestelling.

Grimberghoeve

(Bewerkt)

Helaas, waar blijft mijn bestelling?????????????????????????????????

de bestelling is binnen, de fout lag bij de bezorgservice, het bestelde pakketje was was op de bestelde datum wel verzonden

Caroline Peeters

(Bewerkt)

Aankoop witte dekzeilen en marktklemmen

Bestelling zaterdag geplaatst, woensdag bericht gekregen dat de bestelling verwerkt werd. Hierover gebeld, ik had de dekzeilen en klemmen zondags nodig. Het bleek dat de 10 marktklemmen die ik wilde... Bestelling zaterdag geplaatst, woensdag bericht gekregen dat de bestelling verwerkt werd. Hierover gebeld, ik had de dekzeilen en klemmen zondags nodig. Het bleek dat de 10 marktklemmen die ik wilde niet allemaal op voorraad waren, ik vroeg om de bestelling toch te verzenden met zoveel klemmen als er waren. Vrijdag was alles binnen met 7 van de tien klemmen. Ik ga ervan uit dat de resterende drie nog nagestuurd worden.
Ik ben zelf ook ondernemer, ik zou na zo'n telefoontje altijd even een bevestigingsmailtje sturen van het gesprek en de afspraken, met daarbij genoemd het aantal exemplaren dat wel verstuurd is en een berichtje dat de rest nog volgt en wanneer. Nu moet ik zelf hier achteraan bellen. OP de pakbon stond wél vermeld dat er zeven klemmen verstuurd zijn en tien betaald.
De zeilen en klemmen zijn wel helemaal prima, goede kwaliteit, goed verpakt en reeds goed door mij gebruikt zondag op de markt in Swalmen met de regenbuien die af en toe overkwamen!