Fijne en snelle levering product 100 procent mijn verwachting

als ik weer een zeil nodig heb zal ik het zeker bij jullie bestellen.

(Bewerkt)

Doorzichtig tentzeil

i

Becht

Te vroege vraag om te beoordelen

De enige ervaring die ik heb opgedaan is het opvragen van een offerte, nadat iik de mogelijkheden daartoe op internet had aangetroffen.
Ik heb nog geen offerte of materialen ontvangen.

Richard Van Den Bulk

Goede koppeling om zelf gas flessen te met lpg gas

Nette en snelle levering van mijn onderdeel

(Bewerkt)

Gedeeltelijke levering

Er waren spanrubbers beloofd op de website. Deze zijn in eerste instantie echter niet geleverd.
Na een prima follow-up zijn alsnog de beloofde spanrubbers nagestuurd.
Complimenten voor...
Na een prima follow-up zijn alsnog de beloofde spanrubbers nagestuurd.
Complimenten voor de service!

Jan

Vertraagde aflevering goed opgelost

Na de melding dat het product op vrijdag verstuurd was bleek deze op woensdag nog niet geleverd. Navraag door leverancier bij post NL wees uit dat het pakket een verkeerde routing was gevolgd. Op... Na de melding dat het product op vrijdag verstuurd was bleek deze op woensdag nog niet geleverd. Navraag door leverancier bij post NL wees uit dat het pakket een verkeerde routing was gevolgd. Op donderdag werd het pakket netjes afgeleverd. Product was van goed kwaliteit en voldeed volledig aan verwachting. Een volgende bestelling zou ik hier wederom plaatsen.

Grimbergen Boeken

Dekzeil 4X6 mtr

Duidelijke omschrijving op de website en snelle aflevering na betaling met PayPal.

Alice Moed

Veranda zeilen

Vanaf de 1e mail, naar een bezoekje te plaatse tot aan het leveren.
Top!!
Vanaf de 1e mail, naar een bezoekje te plaatse tot aan het leveren.
Top!!
De prijs, de service, de kwaliteit! wij zijn super tevreden. Helaas kan ik geen foto meezenden ;-) Anders was het resultaat te zien

Moed

Levering verandazeilen

prettig te woord gestaan, snelle afhandeling, goed passend, zeer goede prijs