Hans Juffer

Bestelling Pvc-tarp.com

Snelle service en levering.

Hans Quist, Sancta Maria Lyceum

Halve rol aangekocht

Zeer snelle levering, goede kwaliteit en de lijm meegestuurd is zeer goed en makkelijk te verwerken.
Zeer tevreden, zal zeker weer als het nodig is hier bestellen.

De lange

Top

Nog geen mening

Rens Janmaat

Uitstekende service

Zoals belooft voor 14:00 besteld en de volgende dag binnen, super service en klantvriendelijk

Het bestelde product was in eerste instantie niet meer op voorraad, maar ik had het gelukkig toch snel binnen.

wout van Hasselt

Perfect

perfect geregeld, goede prijs/kwaliteit.
snelle correcte levering

Oostdam

Pvc-tarp een goede leverancier

Ik wilde een stuk doorzichtig folie/plastiek om m'n terras te overdekken maar wel het zonlicht binnen te laten. Ik kon geen keuze maken omdat voor mij de omschrijvingen te onduidelijk waren. Ik wilde een stuk doorzichtig folie/plastiek om m'n terras te overdekken maar wel het zonlicht binnen te laten. Ik kon geen keuze maken omdat voor mij de omschrijvingen te onduidelijk waren.
Gebeld en overlegt, jammer maar helaas want toen de folie/platic arriveerde bleek het heel anders te zijn dan uit de omschrijven en het overleg leek. Wat nu, het was speciaal voor mij afgesneden een stuk van 4 bij 3 meter. Gebeld en uitgelegd dat dit niet de bedoeling was en ik er niets mee kon om m'n doel (overdekken terras) te bereiken. Met dank voor de getoonde coulance mocht ik de landbouw kas folie (wel licht doorlatend) terug sturen en het aankoopbedrag zou worden terug gestort. Met dank en het bedrag was zeer snel terug.

PW

PVC-zeil

Middels goede en snelle communicatie met de eigenaar werd me duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er waren voor het vervaardigen van mijn te bestellen zeil. Na een aanbetaling van de helft van het... Middels goede en snelle communicatie met de eigenaar werd me duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er waren voor het vervaardigen van mijn te bestellen zeil. Na een aanbetaling van de helft van het totaalbedrag voor het te leveren produkt was mijn bestelling rond. Het duurde 2 wekenlanger dan verwacht. Op een aantal mailtjes met mijn vraag hierover werd niet gereageerd. Telefonisch was het echter wel snel geregeld; bleek dat mijn order niet in behandeling was genomen. Dit werd meteen opgepakt en deze werd daarna binnen enkele dagen vervaardigd en precies op de afgesproken dag geleverd. De kwaliteit van het bestelde product is uitstekend. Ik zal, indien dit ter sprake is, in de toekomst weer mijn bestelling doen bij dit bedrijf.

H Seinen

zeer goed

snelle service

Prijs-Knaller.nl

Snelle levering en prima kwaliteit.