Hans Merton
- Sterke punten
- Super snel, correct en professioneel geplaatst. Beter wordt het niet
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Quooker Flex + Combi Plus
100% beveelt Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop aan!
100% beveelt Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop aan!
Top!
Prettig contact mer monteur. Vakkundig geplaatst.
Zoals het hoort
Alles klopte in het proces. Van Whatsapp contact met een vraag, tot aan snelle levering en plaatsing. Ik werd ook netjes 30 min van tevoren gebeld dat de monteur eraan kwam. De Quooker en zeeppomp zijn netjes geplaatst. Betaling achteraf vond ik ook zeer netjes. Alleen de oude Quooker kon niet mee retour en moet ik nu zelf afvoeren. Misschien handig om bijv een plastic box in de bus te zetten voor defecte Quookers waar het water niet uit kan. Maar voor de rest helemaal top.
Prima winkel, service en product!
Helemaal top! Snel besteld, goed geleverd en geinstalleerd
Zeer positief. Ik twijfelde over een kraan en de monteur had ze gewoon allebei bij zich. Zeer attent en vaardig.
Top-ervaring!!
Snel, klantvriendelijk, servicegericht!
Snelle levering, vakkundige installatie, top.
Vandaag geplaatst, goeie service en vakmanschap
Snel geleverd, netjes afgemonteerd.
100% tevreden. Marcel is een vriendelijke, vakbekwame monteur waarop niets aan te merken valt. Bij de montage van de Quooker heeft hij de oude installatie netjes verwijderd en constateerde hij een slecht gemonteerde afvoer en lekkende syphon. Hij heeft alles ter plekke vernieuwd en opnieuw gemonteerd. De nieuwe installatie is perfect en overzichtelijk gemonteerd in tegenstelling tot de amateuristische wanorde die we hadden. Marcel denkt mee en komt met oplossingen, ter plekke! Chapeau.
Vriendelijke installateur . Alleen jammer dat hij alleen precies de bestelde Quooker spullen bij zich heeft. Wij hadden een kraan besteld zonder uittrekbare slang en dat was een foutje van mijn kant. Wij hadden liever ter plekke een andere kraan geïnstalleerd gehad, maar er was geen keuze . Dus met de kraan op zich zijn we eigenlijk niet zo blij , dat is dan weer een nadeel van online bestellen.
Prettige ervaring vanaf het eerste contact tot en met de installatie.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Prettig contact mer monteur. Vakkundig geplaatst.
Zoals het hoort
Prima winkel, service en product!
Helemaal top! Snel besteld, goed geleverd en geinstalleerd
Top-ervaring!!
Snel, klantvriendelijk, servicegericht!
Snelle levering, vakkundige installatie, top.
Vandaag geplaatst, goeie service en vakmanschap
Snel geleverd, netjes afgemonteerd.
Prettige ervaring vanaf het eerste contact tot en met de installatie.
Qraan, onderdeel van Keukentotaalshop heeft de volgende resultaten bereikt: