9.4 /10

checkbox99% beveelt !QSkin Shop aan!

Carla Roovers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik ben altijd groot fan geweest van deze website maar vind het zwaar achteruit gegaan !! De sample service was ooit het beste aan deze site en dat is nu waardeloos … Qms kopen kun je overal echt heel zonde !!

paula van der Velde

Gebruik het al 26 jaar, dus zeer tevreden!!

Kitty Van Den Heuvel

Snelle nette levering met extra’s

Vriendelijk, service gericht

Helena Ramirez

uitsteken

C.C. Muller

al jaren heel goed

Clara Koopmans

Een probleem wordt altijd opgelost.

Anja Mulders

Super producten , snelle levering

Mariëtte bulthuis

Tevreden met Qskin shop

Nicole Merckx

Zeer goed

Bernadette Bijnens

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Profukt levering gevraagd om onder afdak te zetten toch in afhaalpunt moeten afhalen en niet alle gratis producten ontvangen die op pakbon sto ndeb

Antwoord !QSkin Shop

Beste mevr. Bijnens, Bedankt voor het plaatsen van uw review. We hebben inmiddels contact met u gehad. Uw pakket was verhoogd aansprakelijk en hier moet dan ook voor getekend worden. Derhalve mag de bezorger het pakket, bij uw afwezigheid, niet onder uw afdak neerzetten. Daarom heeft de bezorger het pakket naar een afhaallocatie gebracht. Wat betreft de gratis geschenken, deze zijn door een menselijke fout aan onze kant niet aan uw bestelling toegevoegd, waarvoor onze excuses. We hebben deze geschenken inmiddels alsnog naar u verzonden. Bedankt voor uw bestelling bij ons! Met vriendelijke groet, Monique - Team Dehcos

Geantwoord op

Hilde Deweghe

super super

Carine Claus

Correct en vlugge levering

gerda ruiter

prima service en snel

Zeer goede service

!QSkin Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

!QSkin Shop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2014

!QSkin Shop

QSkin Shop, onderdeel van Dehcos B.V., is uw officiële QMS medicosmetics webshop met alle QMS producten online! Géén verzendkosten & gratis professioneel product advies door onze QMS huidspecialistes.

Wilhelminastraat 19b

5991 AX Baarlo Lb

Carla Roovers

paula van der Velde

Gebruik het al 26 jaar, dus zeer tevreden!!

Kitty Van Den Heuvel

Snelle nette levering met extra’s

Vriendelijk, service gericht

Helena Ramirez

uitsteken

C.C. Muller

al jaren heel goed

Clara Koopmans

Een probleem wordt altijd opgelost.

Anja Mulders

Super producten , snelle levering