Is heel goed bevallen. doe dit volgende keer weer op deze manier
Tam
Een plezier om te bestellen bij jullie. Alles op vooraad en snelle levering.
Hilda Hilgen
Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle service, stevig verpakt ennaltijd een kleine attentie.
Glenda de Bondt
Very good, helpful service
Marsje
De producten zijn snel binnen
Blondelle Christiane
Tot nu zijn al mijn bestellingen correct verlopen, laatst kreeg ik een mail dat ik 10% kreeg maar bij mijn bestelling bleek dit niet te kloppen , ik heb dan een mail gestuurd en de volgende dag...Tot nu zijn al mijn bestellingen correct verlopen, laatst kreeg ik een mail dat ik 10% kreeg maar bij mijn bestelling bleek dit niet te kloppen , ik heb dan een mail gestuurd en de volgende dag kreeg ik een mail dat er ergens iets fout gelopen was maar ik heb alsnog mijn 10 % gekregen
robert.fockaert1@hotmail.com
Tot nu zijn mijn bestellingen altijd correct verlopen, want laatst kreeg ik een mail dat ik 10 % zou krijgen als ik die dag bestelde, blijkbaar was dit een fout maar na een mail gestuurd te hebben...Tot nu zijn mijn bestellingen altijd correct verlopen, want laatst kreeg ik een mail dat ik 10 % zou krijgen als ik die dag bestelde, blijkbaar was dit een fout maar na een mail gestuurd te hebben heb ik alsnog die 10% gekregen.
Antoinette Doucé
Bestelling geplaatst in het WE en na het WE geleverd zoals veloofd