Schwertmann
Zeer slecht bedrijf, geen service vieze apparatuur afleveren, netsnoer vergeten en reparatie a 357 euro voor koffieapparaat was slecht besteed na ophalen aansluiten nog steeds kapot
100% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
100% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!
Hoge klanttevredenheid, goede service en garanties
Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.
Gewoon goed en is er iets aan de hand wordt je goed geholpen.
vriendelijk en kennis van zaken
Denken met je mee en geven een goed advies.
Snelle en goede service
Altijd deskundig advies, ook als er geen verkoop speelt. Persoonlijke aandacht en service. Gewoon helemaal Top!
Zeer duidelijke uitleg. Luisteren naar de klant. Noemen niet alleen voordelen van product maar ook even tuele nadelen.
Top
Wij zijn al 35 jaar klant bij Bakker en steeds weer onder de indruk van hun service, vakkennis en eerlijke adviezen.
Vriendelijk geholpen en service
Op dit moment is onze televisie in reparatie. We hebben nog geen idee hoe lang dit gaat duren. Dat konden ze me ook niet zeggen.
Wij worden altijd vriendelijk benaderd , ze zijn heel rustig en duidelijk in uitleg. Wij hebben bij Bakker nog nooit gejaagdheid gemerkt, dat is heel klantvriendelijk, Het is een fijne zaak om heen te gaan , met kennis van zaken
Geweldige 'ouderwetse' service. Heldere demonstratie en uitleg, veel keus en goede prijzen.
Electro World Bakker Stadskanaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bakker Stadskanaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Bakker Stadskanaal
Hoofdstraat 21-22
9501CL Stadskanaal
Hoge klanttevredenheid, goede service en garanties
Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.
Gewoon goed en is er iets aan de hand wordt je goed geholpen.
vriendelijk en kennis van zaken
Denken met je mee en geven een goed advies.
Snelle en goede service
Top