9.2 /10

checkbox100% beveelt Electro World Bakker Stadskanaal aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Schwertmann

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht bedrijf, geen service vieze apparatuur afleveren, netsnoer vergeten en reparatie a 357 euro voor koffieapparaat was slecht besteed na ophalen aansluiten nog steeds kapot

Hoge klanttevredenheid, goede service en garanties

Greta

Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.

Richard Hummel

Gewoon goed en is er iets aan de hand wordt je goed geholpen.

een zeer tevreden familie

vriendelijk en kennis van zaken

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Jan Bakker. Geen familie.

Denken met je mee en geven een goed advies.

William Mast

Snelle en goede service

Anne

Altijd deskundig advies, ook als er geen verkoop speelt. Persoonlijke aandacht en service. Gewoon helemaal Top!

roelof

Zeer duidelijke uitleg. Luisteren naar de klant. Noemen niet alleen voordelen van product maar ook even tuele nadelen.

Eerko Fissering

SterSterSterSterLege ster

Top

Bouwmeester

Wij zijn al 35 jaar klant bij Bakker en steeds weer onder de indruk van hun service, vakkennis en eerlijke adviezen.

Vriendelijk geholpen en service

SterSterSterHalve sterLege ster

Op dit moment is onze televisie in reparatie. We hebben nog geen idee hoe lang dit gaat duren. Dat konden ze me ook niet zeggen.

Ellie van der laan

Wij worden altijd vriendelijk benaderd , ze zijn heel rustig en duidelijk in uitleg. Wij hebben bij Bakker nog nooit gejaagdheid gemerkt, dat is heel klantvriendelijk, Het is een fijne zaak om heen te gaan , met kennis van zaken

Bart Koster

Geweldige 'ouderwetse' service. Heldere demonstratie en uitleg, veel keus en goede prijzen.

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Electro World Bakker Stadskanaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Electro World Bakker Stadskanaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 6 december 2018

Electro World Bakker Stadskanaal

In onze winkel vindt u de nieuwste ontwikkelingen en een ruim assortiment op het gebied van televisies en audioapparatuur, wassen, drogen, afwassen, koken, koelen en vriezen, én klein huishoudelijke apparaten. Wij verkopen uitsluitend de beste merken met een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u er van uitgaan dat u ook op de lange termijn een geslaagde aankoop doet. Bij zo’n aankoop hoort natuurlijk ook een juiste levering en installatie. Wij verzorgen dit uiteraard graag voor u. Ook voor keuken inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Ons personeel is gespecialiseerd in het vervangen, plaatsen en monteren van keuken inbouwapparatuur.

Hoofdstraat 21-22

Schwertmann

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoge klanttevredenheid, goede service en garanties

Greta

Snelle en goede service. Vriendelijke mensen.

Richard Hummel

Gewoon goed en is er iets aan de hand wordt je goed geholpen.

een zeer tevreden familie

vriendelijk en kennis van zaken

We zijn benieuwd wat je van ons vindt!

Jan Bakker. Geen familie.

Denken met je mee en geven een goed advies.

William Mast

Snelle en goede service