Cirina pot
Ik ben zeer goed en deskundig geholpen. Er werd alle tijd genomen en goed meegedacht over indeling en mogelijkheden
- Deskundig advies
- Eindoordeel
- Levertijd
- 5
100% beveelt Reddy Keukens Barendrecht aan!
Goede service eerlijk en denken mee met je wensen
Positief Goede prijs/kwaliteit verhouding
As a young family from Amsterdam, we experienced friendly stuff and great service. All information is well explained and questions are answered. The installation went very smoothly too. Suggesting the store to once that are looking for a boutique experience with a customer-centric approach.
Bij het ontwerpen van de keuken werd er echt geluisterd naar onze wensen en meegedacht waar we op enkele punten konden besparen zonder dat het te kosten ging van onze droomkeuken. Nog belangrijker voor ons was toen er bij montage bleek iets beschadigd te zijn het direct werd nabesteld en alsnog snel hersteld werd.
Vriendelijke medewerkers, zeer kundig en denken zeer goed mee met het samenstellen van de keuken, goede communicatie en het inbouwen + aansluiten was ook heel goed en netjes, zeer tevreden!
Vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar onze wensen over de aan te schaffen keuken. Hierbij kregen wij een duidelijk advies over apparatuur en aanrechtbladen. Door het advies konden wij een duidelijke beslissing nemen over de apparatuur. Over het aanrechtblad hadden wij alleen over de kleur nagedacht maar ons werd duidelijk dat er meer zaken zijn waar op te letten. Hierdoor gekozen voor keramiek. Wij zijn zeer tevreden en genieten elke dag van onze keuken.
Alleen maar PLUSPUNTEN!
Heel goed, we zijn goed geholpen en er werd goed naar onze wensen geluisterd
Positief
Uitstekende ervaring
Prima ervaring met dit bedrijf (na mislukte poging bij een ander Reddy-bedrijf, vanwege onverwacht in rekening brengen van kosten voor levering elders in het land). Aanpassingen verliepen soepel, levering op afgesproken dag en tijd, installatie idem. Eén foutje, het gat in het aanrechtblad was te groot voor het bestelde kooktoestel, kon hersteld worden door een (bij ons passend) groter apparaat te leveren: de volgende dag werd het gebracht en alsnog aangesloten.
Vriendelijk, niet opdringend advies, meedenken, diverse voorstellen zonder te pushen
Vriendelijk en goed advies. Medewerkend om 2 weken later te leveren ivm vakantie periode. Ik wacht nog op de Google home zoals op Facebook toegezegd bij kopen van een keuken in een bepaalde periode.
Super geholpen .goede service
Reddy Keukens Barendrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Reddy Keukens Barendrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service eerlijk en denken mee met je wensen