9.3 /10

checkbox99% beveelt Reddy Keukens Klazienaveen aan!

Petra

Heeft geen verschil uitgekegd over werkbladen

Mike

Fam. Seegers

We zijn uitstekend geholpen en blij met de geleverde keuken.

Witvoet

Super

Kroeze

SterSterSterSterLege ster

We hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij de frontjes door een fabrieksfout niet goed waren. Er zaten niet verwijderbare vlekken op. Onze klacht werd meteen serieus opgepakt en de fabriek heeft de klacht gegrond verklaard en na enige tijd zijn alle frontjes en plinten vervangen. Ondanks dat dit enkele maanden heeft geduurd, zijn we tevreden met hoe de klacht is opgepakt en met de uiteindelijke oplossing van de klacht.

Warners

Positief, vriendelijk, klant gericht. Goede ideeën.

Jipsingkoi

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Keuken gekocht vriendelijk geholpen echter ipv een groot 5 pits inductie een kleine 4 pits. 2 ingebouwde vriezers gevraagd deze zijn echter gekoppeld zodat je ze niet apart uit kan zetten en ook zijn ze mega klein.Al met al laat je heel goed voorlichten en kijk ernaar wat je krijgt Ook net als chantal bijna € 1400,00 aftikken voor het plaatsen van de keuken(8 uur werk) associaal.

Ina Piek

Werd heel fijn ontvangen en goed begeleid met het uitzoeken van een keuken naar mijn wensen.

Chantal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nette zaak , maar plaatsings kosten van ruim €135 per uur . Niet normaal !!!

Strating Schoo

Superrrr bedrijf. Ook de plaatsing vd keuken TOP

S.B.V. Munsterhuis

Nieuwe keuken ontworpen en geplaatst

fam.sijbom

vriendelijk / duidelijke geduldige uitleg / nemen alle tijd voor een klant zonder druk.

Martin Poelhorst

Prima advisering

Suichies

Vriendelijk en behulpzaam

Evert

Uitstekend

Reddy Keukens Klazienaveen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Reddy Keukens Klazienaveen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2017

Reddy Keukens Klazienaveen

RONALD DE HEUS EN ZIJN TEAM STAAN VOOR JE KLAAR! De beste keukens uit Duitsland haal je nu gewoon in Klazienaveen, want de grootste keukenformule van Europa heeft haar nieuwste keukenshowroom aan de Mizar 3 geopend! Onze showroom is vanuit Emmen, Stadkanaal en Coevorden gemakkelijk te bereiken.

Mizar 3

7891 VM Klazienaveen

Petra

Heeft geen verschil uitgekegd over werkbladen

Mike

Fam. Seegers

We zijn uitstekend geholpen en blij met de geleverde keuken.

Witvoet

Super

Kroeze

Warners

Positief, vriendelijk, klant gericht. Goede ideeën.

Jipsingkoi

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ina Piek

Chantal

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nette zaak , maar plaatsings kosten van ruim €135 per uur . Niet normaal !!!

Strating Schoo

Superrrr bedrijf. Ook de plaatsing vd keuken TOP