Jan Verdoorn
- Product of service:
- scheerzeep, scheermesjes, aftershave lotion, aftershave, etc.
Zeer betrouwbaar bedrijf met goede producten en persoonlijk advies
Snel, betrouwbaar en correct.
Heb je al jaren geschoren met een heel goed resultaat en op een fijne manier, dan blijkt na advies van de Scheersalon dat het nog beter kan. Tijdens een bezoek aan de winkel mijn bestaande scheerspullen vergeleken met alternatieven die een nog beter en fijner resultaat zouden moeten geven. Ik heb de adviezen opgevolgd en inderdaad scheer ik nu nog gladder en ook nog fijner. Scherpere mesjes (ASTRA) en een nieuwe houder (lichtgewicht aluminium Tan medium) geven dit resultaat! Laat U dus gerust nader adviseren, het levert wat op.
Nemen de tijd en
Sinds kort overgestapt naar traditioneel scheren. Telefonische contact gehad. Men naam echt de tijd om mij goed te informeren. Uiteindelijk heb ik nu de producten die bij mij passen. En heb plezier in het scheren. Het is bijna een feest als ik weer mag.
Altijd geweldig geholpen
Uitzonderlijk goed. Gebeld en aangegeven dat het lastig is een keuze te maken tussen de producten. Zeer ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en door te nemen. Bestelling geplaatst snel geleverd en zeer tevreden.
Mooi (geselecteerd) assortiment via de website. Goede respons op vragen, indien benodigd. Goed verpakte levering, altijd een feestje om het open te maken. Als je advies nodig hebt: bezoek de winkel! Zeer, zeer kundig advies.
Keirig
Gewoon goed !
Supersnel bestelling ontvangen
Goede en vriendelijke ondersteuning
Uitstekende service. Jammer dat de levering 3 dagen duurde. Misschien een tweede zaak in Dokkum openen(lol)
Top service
Scheersalon verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Scheersalon heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles voor nat scheren Ruim assortiment scheerartikelen zoals scheermessen, scheerkwasten en scheerzeep
Tip: Cadeau voor hem, Vaderdag Cadeau. O.a. Acqua di Parma, Mondial, Taylor of Old Bond St. en Proraso
Scheersalon
Sniederslaan 75A
5531EH Bladel
Zeer betrouwbaar bedrijf met goede producten en persoonlijk advies
Snel, betrouwbaar en correct.
Nemen de tijd en
Altijd geweldig geholpen