Raoul

Goede producten

Juul.

Ik ben per toeval met de Scheersalon in aanraking gekomen en zal zeker nog meerdere bestellingen plaatsen.

Vriendelijke mensen, vlotte en accurate leveringen.

Goede sortering en snelle levering

nvt

Scheerder van muhle besteld voor de verjaardag van mijn vader

Sterke website, mooi assortiment

Goede ervaring met mijn bestelling

E.v.Beek

Eerste keer.. goed bevallen snelle levering, maar ik mis de klantenbinding.... doe er 's een klein presentje erbij, bijv. een tester van iets, i.p.v er gelijk een enquete erachteraan te sturen! NIET... Eerste keer.. goed bevallen snelle levering, maar ik mis de klantenbinding.... doe er 's een klein presentje erbij, bijv. een tester van iets, i.p.v er gelijk een enquete erachteraan te sturen! NIET te zakelijk...

Roy

Ruim assortiment, goede producten, snelle levering, kortom top!!!

Goede site met veel informatie die ook nog eens klopt

Er kunnen reserve onderdelen besteld worden waardoor er niet een geheel nieuw product hoeft te worden aangeschaft
Info over scheermesjes klopt met mijn eigen ervaring en ook info over waar de mesjes vandaan komen is niet nodig maar wel leuk om te weten

Van schaik

Zeer attent, zij belde mij toen mijn bestellingen niet op elkaar pasten. Heel fijn geholpen

Snelle levering en bij vragen is de klantenservice ook erg snel met het beantwoorden van mails.