- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
100% beveelt Electro World Schoonderbeek aan!
Goede service en vriendelijk geholpen
ik word altijd heel vriendelijk ontvangen de monteur kwam op de afgesproken tijd en heeft me goed geholpen
Fijne winkel met goed advies en fijne verkopers
Snelle en persoonlijke service. Al meer dan 20 jaar vaste klant, geen nummer
Goed bedrijf. Eerlijk, betrouwbaar.
De monteur zag meteen dat de vaatwasser niet kapot was, maar dat ik iets niet goed deed. Het was in vijf minuten voor elkaar. Nu een keer gebruikt, dat werkte. Nog even afwachten voor de volgende keer en dan geloof ik het pas.
Als vanouds een betrouwbare zaak met goede en vriendelijke service.
We zijn prima geholpen. Duidelijke afspraken en mooi werk geleverd.
gede voorlichting en service
Heel professioneel bedrijf met uitstekend personeel
Nadat de koop besloten was werd de kast snel geleverd en binnen een half uur is hij omgeruild zeer vakkundig ook de nalevering is snel geregeld prima prestatie van Schoonderbeek
Snelle vriendelijke monteur die probleem goed heeft verholpen
Goed advies in de winkel - ik had een wasmachine nodig. Snelle bezorging en goede plaatsing op zolder langs een nauwe passage. Terplekke ook nog uitleg in gebruik.
betrouwbare winkel
Fantastisch geholpen. Goed mee gedacht hoe het probleem op te lossen.
Electro World Schoonderbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek
H. Dunantplein 14
2181EM Hillegom
Fijne winkel met goed advies en fijne verkopers
Snelle en persoonlijke service. Al meer dan 20 jaar vaste klant, geen nummer
Goed bedrijf. Eerlijk, betrouwbaar.
Als vanouds een betrouwbare zaak met goede en vriendelijke service.
We zijn prima geholpen. Duidelijke afspraken en mooi werk geleverd.
gede voorlichting en service
Heel professioneel bedrijf met uitstekend personeel
Snelle vriendelijke monteur die probleem goed heeft verholpen
betrouwbare winkel
Fantastisch geholpen. Goed mee gedacht hoe het probleem op te lossen.
Electro World Schoonderbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Schoonderbeek