W. Baars
Goede website en snelle levering
- Wat zouden we nog moeten verbeteren?
- niets
- Wat zijn onze sterke punten?
- Veel op voorraad
Zeer goed
prima product
Snelle levering en prima kwaliteit
Verzendkosten zijn niet reeel
Keurig en goed verpakt ontvangen
o.k.
dik tevreden
Op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Eenvoudig aan te brengen.
Super vriendelijk, super service, super stickers. Aanrader ☺
Super snelle levering en voldoet helemaal aan verwachting
Veelte duur. Voor twee stickers € 13.85
Goede ervaring. Mijn bestelling werd door Simbol verzonden via track en trace PostNL. Echter, de bestelling is wel afgeleverd maar niet in mijn brievenbus. Vervolgens heeft Simbol opnieuw mijn bestelling verzonden en... ja hoor, wel keurig ontvangen in mijn brievenbus! Bravo en dankkk aan Simbol!!
Via website duidelijke keuze en afhandeling
Perfecte levering
Simbol verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Simbol heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
prima product
Snelle levering en prima kwaliteit
Verzendkosten zijn niet reeel
Keurig en goed verpakt ontvangen
o.k.
dik tevreden
Op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen. Eenvoudig aan te brengen.
Super vriendelijk, super service, super stickers. Aanrader ☺
Super snelle levering en voldoet helemaal aan verwachting