P. van Sambeeck
- Klantvriendelijkheid
- Sterke punten
- Bereikbaarheid, afspraak is afspraak, meedenken.
- Informatie op de website
Klantgericht, deskundig en vriendelijk.
Snel geleverd, zeer scherpe prijs!
Voldeed geheel aan mijn verwachting
goede communicatie, houd zich aan de afspraken.
Super
Uitstekend, prima hulp bij de bestelling, de gratis kleur stalen zijn heel handig voor het kiezen van de juiste kleur. De levering is meer dan prima verpakt
uitstekend
Solano heeft een echte Wanprestatie geleverd. Zoals is in de wet artikel 74 boek 6 Burgerlijk Wetboek. Artikel 6:74 BW. Levertijden worden niet nagekomen. Solano maakt gebruik van vooruit betalingen waarbij overeengekomen levertijden niet worden nagekomen. Je geld maanden uitstaat. Het annuleren wordt lastig gemaakt en het terig storten wordt opzettelijk vertraagd. kortom onbetrouwbaar en ze schieten te kort in de nakoming van een verbintenis. Hierdoor onstaat schade bij een klant. Ze zijn verplicht een schade te vergoeden die hierdoor ontstaat. Echter wordt je aan het lijntje gehouden.
Mooie duette’s gekocht voor een scherpe prijs!
Snelle en accurate service.
Mijn ervaring met solano wonen was uitstekend. Prijs was goed en levering was snel. Er was een foutje in de vouwgordijn en hebben deze snel en netjes opgelost door een nieuwe te sturen.
Top!
slechte voorlichting en slordige afwerking
Bij de aanschaf van elektrische rolgordijnen zeer uitgebreid geadviseerd en ruim de tijd hiervoor genomen. Naast de actie van de fabrikant Luxaflex, had Solano Wonen ook nog een extra korting actie.
Nette plissé gordijnen ontvangen met de juiste maten. De levertijd was alleen wel lang, veel langer dan op de website aangegeven.
Solano Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Solano Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantgericht, deskundig en vriendelijk.
Snel geleverd, zeer scherpe prijs!
Voldeed geheel aan mijn verwachting
goede communicatie, houd zich aan de afspraken.
Super
uitstekend
Mooie duette’s gekocht voor een scherpe prijs!
Snelle en accurate service.
Top!
slechte voorlichting en slordige afwerking