Froma

Prima prijs/ kwaliteitsverhouding

Eenvoudige inmeetinstructies en snelle levering

Wijma

Prima service. Kleurstalen besteld en volgens dag binnen.
Gratis!!!

provost kitty

Top kwaliteit en snelle levering. Telkens bij het opvragen van de staaltjes en ik ben een twijfelaar ontving ik die steeds binnen de week. De definitieve bestelling van mijn rolgordijn verliep snel... Top kwaliteit en snelle levering. Telkens bij het opvragen van de staaltjes en ik ben een twijfelaar ontving ik die steeds binnen de week. De definitieve bestelling van mijn rolgordijn verliep snel en duidelijk om online te bestellen. De levering gebeurde heel snel en zonder uitstel. Ik ben heel tevreden en zal zeker solano aanraden en in de toekomst nog bestellingen plaatsen.

Jef Michielsen

Komen hun afspraken en levertijdna

duidelijke site om te bestellen

G. Scholten

Klantvriendelijk en goed product

Klantvriendelijk, goede kwaliteit product

Corrie

Alles geleverd volgens afspraak. Wordt goed op de hoogte gehouden tussen bestelling en levering en rolgordijnen en plissees zijn van een goede kwaliteit

Wolterink

Helemaal blij met alles. We hebben alles laten inmeten en monteren en ook de horren en zonnescherm hier gekocht. Hartelijke groet van familie Wolterink uit Schiedam

Tonny

Goede producten slechte afhandeling bij gebreken

Goed product
Slecht verpakt en vervoert

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het product niet goed verpakt was. Rolluiken worden altijd in dubbel golfkarton verpakt. Uiteraard heeft u altijd garantie op eventuele transport... Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het product niet goed verpakt was. Rolluiken worden altijd in dubbel golfkarton verpakt. Uiteraard heeft u altijd garantie op eventuele transport beschadigingen.
Wat de gebreken betreft. Ik heb gezien dat u een filmpje gestuurd heeft van de gemonteerde rolluiken. Het bleek dat u de geleiders teveel naar binnen had gemonteerd waardoor het rolluik niet goed sloot. Ook hebben wij nog een aantal lamellen nagestuurd. We hopen dat we hiermee het probleem voor u hebben opgelost. Neem gerust contact met ons op als wij u nog ergens mee kunnen helpen.

fam. hoekstra

Vriendelijk en behulpzaam personeel

snelle en correcte levering

Van der Zee

Zeer goeie prijs, snelle levering, netjes verpakt