René Hubregtse

Heel tevreden: goede website met duidelijke instructie die helpt om keuzes te maken en afmetingen te bepalen.

Dhr. Hoekstra

Jammer dat ze het niet gecontroleerd hebben voor dat ze het verstuurd hebben.

J.

Vrij matig... helaas...:(
Vrij matig... helaas...:(
Twee dure zipscreens besteld, welke vervolgens verkeerd geleverd werden. De doeken zaten omgewisseld, dus op de verkeerde rol dus dit moest verwisseld worden. Helaas kwamen we hier pas achter toen de casettes al op 4 meter hoogte gemonteerd waren... Zeer summiere support, cassettes moesten teruggestuurd worden en wekenlang kwijt. Verder stopt de leverancier er een buismotor in die minimale sterkte heeft i.c.m. een onderlat die niet zwaar genoeg is waardoor het scherm niet schokvrij naar beneden loopt. De klachten worden door Solano Wonen vooral teruggeworpen bij de consument en is is zeer weinig proactieve en vriendelijke feedback. Ik vond het een erg vervelende ervaring, al met al.

Vrij veel keuze qua configuratie van de bestelling.

Anita Engel

Duidelijk en goede info met bestellen

Marcel van t Hof

Alleen maar positieve ervaring.

Goede service. Vakkundig en vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Nancy Thomassen

Goede kwaliteit qua verduisterend gordijn, alleen jammer dat er 1 koord veel te kort is waardoor we weer alles moeten afhalen om er een nieuw langer koord op te zetten

mooie kleuren, snelle service en redelijke prijs

Carlo Loop

Helaas teleurstellend resultaat

goed bereikbare klantenservice

Bart Westerink

Minder goed dan verwacht!

Daniel Rejek

Via de website van Solano werden we zeer goed geïformeerd vooraleer we de aankoop te deden. Ook de levering van de bestelde goederen was correct volgens de afspraak.

Prijs kwaliteit is zéééér goed.

Philip

Correct en snel geleverd