Fcg Montulet

Zeer tevreden over het complete aankoop en leverproces

Eigen leverservice waarmer produkt onbeschadigd aan huis in Limburg geleverd wordt. Uitstekend. Uiteraard is het geleverde produkt ook van zeer goede kwaliteit. Bij montage ontstond een vraag,... Eigen leverservice waarmer produkt onbeschadigd aan huis in Limburg geleverd wordt. Uitstekend. Uiteraard is het geleverde produkt ook van zeer goede kwaliteit. Bij montage ontstond een vraag, gebeld en direct een duidelijk antwoord.

H Lemmen

Perfect

Snelle reactie op vragen, levering conform opgegeven termijn (zelfs nog wat sneller), goed verpakt, perfect aan de maat.

Hilbert Klaver

Dit was mijn eerste bestelling bij Solano, maar gaat zeker vaker gebeuren, vond levertijd wel wat aan de lange tijd, maar dat kan ook met de vakantieperiode te maken hebben...

Vanaf bestelling tot en met de levering niets op aan te merken, top geregeld allemaal ?

Nancy

Screens gekocht en kap was beschadigd maar netjes weer nieuwe gekregen.

Snelle reactie

Sebastiaan Nikkels

Super producten

Nancy de Wit

Erg goed!

Duidelijke website, vriendelijke klantenservice, levert op tijd en ruime keuze

Eddy Symoens

Snelle en correcte afhandeling. Echter, jammer dat een gebruiksaanwijzing niet meegeleverd wordt en dat de gebruiksaanwijzing die op internet te vinden is maar pover is.

Snel en correct.

Jeroen de Boer

Het geleverde product is uitstekend. Het contact met de klatenservice kan beter gestroomlijnd worden: contact met verschillende medewerkers, waarbij ogenschijnlijk de interne communicatie beter kan.

A. de Jong

Wij hebben screens gekocht. In de winkel kregen wij een duidelijke uitleg naar de mogelijkheden en meteen een offerte mee. Na het inmeten werden we prima op de hoogte gehouden via de mail van het... Wij hebben screens gekocht. In de winkel kregen wij een duidelijke uitleg naar de mogelijkheden en meteen een offerte mee. Na het inmeten werden we prima op de hoogte gehouden via de mail van het bestelproces.
De screens zijn netjes gemonteerd en wij zijn er heel tevreden over.

Goede kwaliteit producten.
Een prachtig mooie winkel, dit heeft een toevoegende waarde.
Goede service en klantvriendelijk.
Afspraken worden nagekomen.