Joke van Beveren

Snel en vakkundig geholpen met verduisterende rolgordijnen en horren voor de dakramen.

goed overleg en aanbevelingen op kwaliteit en prijs verhouding. hun eigen merk is duidelijk goedkoper en kwalitatief doet het niet onder voor dure naam producten

WorkForce / Roel

De klantenservice krijgt van mij een dikke 10 want ondanks de door mijzelf per ongeluk verwisselde breedte/hoogte maten (stomstomstom) deden ze niet moeilijk en werd mijn blunder op snelle en zeer... De klantenservice krijgt van mij een dikke 10 want ondanks de door mijzelf per ongeluk verwisselde breedte/hoogte maten (stomstomstom) deden ze niet moeilijk en werd mijn blunder op snelle en zeer klantvriendelijke wijze opgelost! Hulde!

Klantvriendelijk en service gerichte instelling

A. Bijland

Overzichtelijk, duidelijke afspraken, snelle levering.

Keurig werk, mooi materiaal, alles keurig achtergelaten.

Martijn de Kievit

Heldere uitleg op de website over zelf opmeten hor, goed terugkoppeling over verwachtte levertijd en bereikbare klantenservice voor vragen.

Veldhuizen

Goed advies, goede after-sales

Georges Demeulenaere

Correcte firma

Goede prijs/kwaliteit

N. Loos.

In één woord, klasse

Duidelijke informatie, keurige levering en precies op tijd.

P. Versteden

Tot nu toe perfect!!! Ze moeten nog gehangen worden dus ff afwachten😃

Goede communicatie, snel antwoord , goede prijs

Tips

Een mooie en overzichtelijke website. Staaltjes worden vlug toegestuurd. En de levering is TOP! Vlug, tijdig en met de glimlach. De chauffeur die onze rolgordijnen zou leveren heeft zelf op voorhand... Een mooie en overzichtelijke website. Staaltjes worden vlug toegestuurd. En de levering is TOP! Vlug, tijdig en met de glimlach. De chauffeur die onze rolgordijnen zou leveren heeft zelf op voorhand ons gecontacteerd. Zeer goed bedrijf!

Correcte levering en de materialen zijn zeer goed.

Peet

Mooi maarwerk