B.H.M.A. Geusens

Goed bedrijf en maten klopte precies.

Ik had lamellen op maat besteld en die maten werden ook exact zo overgenomen zoals het hoort. Ondanks dat de lamellen dunner aanvoelen dan mijn oude lamellen, houden ze veel beter het zonlicht en... Ik had lamellen op maat besteld en die maten werden ook exact zo overgenomen zoals het hoort. Ondanks dat de lamellen dunner aanvoelen dan mijn oude lamellen, houden ze veel beter het zonlicht en warmte tegen. Mijn keuken is nu veel donkerder als ik ze sluit dat was voorheen niet zo.
Ik ben dan ook zeer tevreden!

Henk Borsje

Slechte klantenservice

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw ervaring gebaseerd is op een bestelling van 5 jaar geleden. We hebben u aangeboden om kosteloos nieuwe break-away-connectoren toe te sturen. U wilde hier geen... Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw ervaring gebaseerd is op een bestelling van 5 jaar geleden. We hebben u aangeboden om kosteloos nieuwe break-away-connectoren toe te sturen. U wilde hier geen gebruik van maken en stelde voor om de break-away-connector aan te passen. Helaas kunnen wij geen aanpassingen doen aan dit onderdeel, omdat wij wettelijk verplicht zijn alle producten Child Safe te leveren. Indien u alsnog gebruikt wilt maken van ons voorstel dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Dijkhuis

Top levering

Precies opmaat

Bredewout

Vriendelijk, goede service

U

Fijne communicatie

Communicatie, nakomen van afspraken, klantvriendelijk. 5 sterren!

Communicatie, nakomen van afspraken, klantvriendelijk. 5 sterren!

Product valt wel tegen. We hebben de verano smartfit verduisterende rolgordijn gekocht. Het doek sluit niet mooi aan in de cassette (precies zoals op de foto’s op de site) waardoor het niet meer verduisterend is. Daarnaast laat de cassette ook licht door in de hoeken. Het gehele cassette voelt onstevig. Jammer want het kost best een aardig bedrag.
Product 2 sterren.

Uwe

Top bedrijf, van advies tot montage

Prima advies in de showroom. Fijne monteurs die de gordijnen en lamellen goed afgewerkt opleveren.

J. Keijl

Uitstekende service, vlotte reacties. Kundige en professionele monteurs. Al met al top bedrijf

Zie bovenstaand

Ronald de Jong

Heel blij met mijn solar screens, waardoor het veel koeler in huis blijft. Zelf plaatsen was goed te doen. Omdat ze op zonne-energie werken hoefde er geen stroomvoorziening naartoe. Dat maakte de... Heel blij met mijn solar screens, waardoor het veel koeler in huis blijft. Zelf plaatsen was goed te doen. Omdat ze op zonne-energie werken hoefde er geen stroomvoorziening naartoe. Dat maakte de montage een stuk eenvoudiger.

Ook een dikke pluim voor de deskundige medewerkers die mij goed wisten te informeren over de verschillende type screens!

Uitstekende producten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Deskundige en behulpzame medewerkers

Solano wonen

Het product beveel ik zeker aan. Het bedrijf niet. De medewerkers maakten voortdurend fouten.

Het product. Mooie producten. Duetten en luxaflex hordeur.

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten. Uiteraard vinden wij het wel jammer dat u minder tevreden bent over onze medewerkers. Wij proberen altijd alles zo... Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten. Uiteraard vinden wij het wel jammer dat u minder tevreden bent over onze medewerkers. Wij proberen altijd alles zo goed mogelijk te doen, maar waar mensen werken, worden helaas ook wel eens fouten gemaakt. Ik zie dat er bij uw montageafspraak een hoekprofiel ontbrak voor de hordeur.
Onze excuses dat u hierdoor langer moest wachten voordat u de hordeur kon gebruiken. Inmiddels zie ik dat het gelukkig is opgelost en u kunt genieten van uw producten.

Solano wonen

Snelle levering van ons zonnescherm

Goede service