Boons

Rolluiken met kleine diameter besteld met alle mogelijkheden erbij.

Geleverd op afgesproken dag. Monteren wordt nog ingepland zoals afgesproken. Tot nu doen ze i.i.g. wat ze beloven en voor een mooie prijs.

Abraham

Extreem vriendelijk en professioneel bedrijf. Zelden zo goed meegemaakt. Je kan een bedrijf vaak het beste beoordelen op hun support en dat is bij Solano zeer goed. Klein issue werd direct opgelost.

Goede spullen, denken mee, klantvriendelijk, waar voor geld en hun support!

IJs den Hollander

Levertijd liet te wensen over. Bij de levering waren bij item 3 de verkeerde geleiders geleverd. Op de orderbevestiging en de factuur staat HTF. Geleverd is LHTF. De monteur heeft de screens... Levertijd liet te wensen over. Bij de levering waren bij item 3 de verkeerde geleiders geleverd. Op de orderbevestiging en de factuur staat HTF. Geleverd is LHTF. De monteur heeft de screens provisorisch gemonteerd. Wacht op de nieuwe, correcte geleiders en op een melding van U om de juiste geleiders te monteren. Hopelijk stelt U ook mij op de hoogte van de voortgang.

Er waren over de betalingscondities afspraken te maken.

P. Hibma

Keurige en vriendelijke ontvangst. De medewerkster nam de tijd voor advies en gaf duidelijke uitleg over het produkt, benodigdheden en de offerte.

Vriendelijke en deskundige medewerkers.

M. Cooman

Heel tevreden

Product is netjes afgewerkt, hangt heel mooi.

boerboom

Duidelijke afspraken

W.Oberman

Gewoon goed en correct.

Geurdie van den Brink

Solano is een goed bedrijf .
Mijn bestelling was een raam hor .
Helaas was de gemaakte maat niet goed .
Solano is een goed bedrijf .
Mijn bestelling was een raam hor .
Helaas was de gemaakte maat niet goed .
Via de klantenservice kreeg ik keurig antwoord , ze proberen hun best te doen om dit probleem op te lossen .
Al duurt het best lang voordat deze hor terug word gehaald , heb ik vertrouwen in hun service .

Vriendelijke klantenservice . Ze proberen hun fout beslist op te lossen .

E vd pol

Nette en correcte afwikkeling

Komen de afspraken netjes na