Cora van Houwelingen

Prima ik had nog een vraag over hoe precies te meten en ik werd vriendelijk te woord gestaan.
Ze wist niet direct antwoord op mijn vraag en moest het aan een collega vragen maar die was aan het bellen waarop ze zei dat ze mijn terug zou bellen.
Korte tijd later werd ik teruggebeld met het antwoord waarop ik het artikel besteld heb.
Inmiddels is het plissegordijn in de koepel bevestigd en het is top ben er heel blij mee de maatvast perfect.

Jullie vriendelijkheid en het is makkelijk te bestellen

R. Hardeman

Correcte behandeling en product voldoet volledig aan de verwachting.

Op de hoogte houden van je product voortgang

P

Correct, prettig

Komen afspraken na.
Duidelijk overzicht bestelling.

M.F.Ullersma

Bij de aankoop erg klant gericht en goed. Montage boorsel laten liggen op terras en de schuifpui zat onder het boorsel dus slordig.

bij de verkoop een goede voorstelling van de situatie met de juiste aanbevelingen.

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met uw aankoop. Onze excuses dat de monteurs het niet netjes hebben achtergelaten. Waarschijnlijk zijn ze dit vanwege de drukte vergeten. We... Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met uw aankoop. Onze excuses dat de monteurs het niet netjes hebben achtergelaten. Waarschijnlijk zijn ze dit vanwege de drukte vergeten. We zullen dit met ze bespreken.

Ter Beeke

Aankoop elektrische rolgordijnen.

Hulp telefonisch bij zelf plaatsing rolgordijnen met goed advies

Ronald Doens

Goed,rolluiken zatten netjes ingepakt.

Komen hun afspraak na kwa levering en site is duidelijk.

Suzanne de Winter

Zeer teleurstellende service na verkeerd opstellen van offerte dmv inmeet service. Er werd een top down/bottom up plisse gordijn getoond tijdens het inmeten en opstellen van de offerte. Er is niet... Zeer teleurstellende service na verkeerd opstellen van offerte dmv inmeet service. Er werd een top down/bottom up plisse gordijn getoond tijdens het inmeten en opstellen van de offerte. Er is niet aangegeven dat deze uitvoering als extra optie genoteerd moest worden. Na levering hadden we alleen top down. Nu moeten we om alle plisse gordijnen aan te passen 600,- Euro bij betalen (1/3 van de kosten), terwijl de extra bottom up functie in offerte kostenloos zou zijn geweest. Om een stapje tegemoet te komen in de kosten hebben aangeboden om maar een deel van de gordijnen te laten aanpassen voor 200,- Euro, maar dat wordt niet geaccepteerd.

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het uiteraard vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Op onze offertes staan altijd alle specificaties van de producten die wij leveren.... Bedankt voor uw review. Wij vinden het uiteraard vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft. Op onze offertes staan altijd alle specificaties van de producten die wij leveren. Wij vragen altijd om deze offertes goed door te nemen en de kleuren en specificaties te controleren. Jammer dat er toch iets geleverd is dat niet aan uw wensen voldoet.
Als oplossing hebben wij u aangeboden om de uitvoering van de producten aan te passen. Het klopt dat hier kosten aan verbonden zitten omdat de producten hiervoor retour moeten naar de fabriek waar ze helemaal uit elkaar gehaald moeten worden voor het maken van de aanpassing.
Als u hiervan gebruikt wilt maken dan kunt u uiteraard contact met onze klantenservice opnemen.

Hans Hengeveld

Wisselend

Vriendelijk personeel

RH

Goede ervaring met service en afspraken

Betrouwbaar

Dhr. Poots

Fijne ervaring. Heldere afspraken, en snelle levering.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.