Huib Eckhardt

Ervaring is matig. Eerst kreeg ik de verkeerde screen, met de goede geleiders. Dat werd compleet omgewisseld. Mooi, maar daar zaten de verkeerde geleiders bij. Dus in overleg heeft de chauffeur de... Ervaring is matig. Eerst kreeg ik de verkeerde screen, met de goede geleiders. Dat werd compleet omgewisseld. Mooi, maar daar zaten de verkeerde geleiders bij. Dus in overleg heeft de chauffeur de verkeerde geleiders weer mee teruggenomen. Een duidelijke uitleg van de werking van de aan en uit knop was er niet. Alleen voor de afstandsbediening, maar die had ik niet. Al met al een beetje slordig.
Uiteindelijk heb ik nu een prima screen op het raam zitten die perfect functioneert.

Vlotte afwikkeling, en herstel van de gemaakte fouten.
Goede kwaliteit screen.

Melchior

Duurt allemaal erg lang

Snelle actie bij opmeten

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw order volgens de verwachte circa levertijd is geleverd. Wij hadden ook liever gezien dat dit eerder was geweest, maar het is momenteel erg druk bij onze... Bedankt voor uw review. Ik zie dat uw order volgens de verwachte circa levertijd is geleverd. Wij hadden ook liever gezien dat dit eerder was geweest, maar het is momenteel erg druk bij onze leveranciers. Ik wens u veel plezier met uw raamdecoratie.

Bianca

Mooi rolgordijn, netjes afgeleverd

Goede kwaliteit

Particulier

Makkelijk bestellen, goede prijs snel en correct geleverd

Makkelijk bestellen, goede prijs snel en correct geleverd

Houweling

Zeer goed, ditmaal twee rolgordijn in cassette t.b.v. serre keurig geleverd conform bestelling. Snelle reactie op communicatie en proefstalen twee dagen later in de bus om de kleur goed te kunnen... Zeer goed, ditmaal twee rolgordijn in cassette t.b.v. serre keurig geleverd conform bestelling. Snelle reactie op communicatie en proefstalen twee dagen later in de bus om de kleur goed te kunnen bepalen.

Snelle en correcte levering, goede respons op communicatie.

Nicole Brusse

Goede service

gratis kleurstalen opsturen

Veenstra

We zijn erg fijn geholpen

Eerlijk

a dikkescheij

prima

goed op tijd geleverd

Bonnie Reynell

Heel positief: goede advies over de producten en goede service bij het bestellen en installeren

Goede service, goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Jim Elsen

Goede service, ook het beantwoorden van vragen via mail is top! Goede kwaliteit!

Duidelijke website.