T. De Bruin

Uitstekend!

Goede advisering en eerlijk advies!

Kathleen Vercoulen

Erg tevreden over de horren, niet duur tov andere websites. Kwaliteit prima

Wim Enckhof

175 cm hordeur plissé besteld, zou zonder tussenspijl geleverd worden, speciaal over gebeld, is nu toch met spijl geleverd en ook nog ongelijke plooiverdeling ivm spijl die notabele ook nog eens uit... 175 cm hordeur plissé besteld, zou zonder tussenspijl geleverd worden, speciaal over gebeld, is nu toch met spijl geleverd en ook nog ongelijke plooiverdeling ivm spijl die notabele ook nog eens uit het midden zit. Over gereclameerd, echter geen oplossing gegeven aan mij als klant. Dus hier nooit meer!!!

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de hordeur niet aan uw verwachting voldoet. We hebben samen met de fabrikant gekeken naar een oplossing, maar helaas wordt de deur bij uw breedte zo... Bedankt voor uw review. Onze excuses dat de hordeur niet aan uw verwachting voldoet. We hebben samen met de fabrikant gekeken naar een oplossing, maar helaas wordt de deur bij uw breedte zo geleverd. We zullen uw punten meenemen en onze informatie m.b.t. de hordeur mogelijk aanpassen op onze website.

ronald

Mooie showroom, goede producten, goede prijs matige levering

Showroom en bereikbaarheid

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Gezien de lange levertijd kan ik mij uw teleurstelling goed voorstellen. Toen u de bestelling bij ons deed konden wij u helaas geen verwachte leverdatum geven. Dit kwam... Bedankt voor uw review. Gezien de lange levertijd kan ik mij uw teleurstelling goed voorstellen. Toen u de bestelling bij ons deed konden wij u helaas geen verwachte leverdatum geven. Dit kwam vanwege de aanhoudende leveringsproblemen van Somfy motoren bij ons fabrikant. Hierdoor werden de voorraden niet of nauwelijks aangevuld. Fijn om te zien dat u de jaloezie inmiddels heeft ontvangen. Ik wens u er veel plezier mee.

A.V. van den Berg

Snelle levering! Helaas geen handleiding, zoals beloofd. Aansluit schema klopt niet links moet rechts zijn en andersom. Maat levering uitstekend en prima materiaal. Aanrader!

Particulier

Goede service en uitleg

Goede prijs

Ria Snijders

Alles is volgens afspraak verlopen.

De levering was op tijd, makkelijk zelf te installeren.

Prins

Goede prijs/kwaliteit en service

Goede prijs/kwaliteit. Inmeet- en installatieservice goed. Goede communicatie rondom inmeet en installatiemoment. Snelle levering.

D

Positief

Meedenken

Michel De Bie

Voldoende duidelijke informatie beschikbaar op de mooie website, wat het kiezen vergemakkelijkt (maar niet noodzakelijk de keuzestress wegneemt... door het grote aanbod)
vlotte afhandeling van...
vlotte afhandeling van de bestelling en correcte, tijdige levering.

gratis stalen om de kleur en het materiaal te beoordelen.