Leo Kramer

Zijn super tevreden over Solano. Hadden eerst via online een hor besteld maar later ook de rolgordijnen en luxaflex. Deze hebben we laten inmeten en monteren door Bas. Alles ging naar tevredenheid... Zijn super tevreden over Solano. Hadden eerst via online een hor besteld maar later ook de rolgordijnen en luxaflex. Deze hebben we laten inmeten en monteren door Bas. Alles ging naar tevredenheid en we zijn blij met het eindresultaat

Eigenlijk alles. Geen negatief punt te bedenken.

Karin

Positief

Mooie collectie en mooi materiaal

Branco

Slechte instructies en service als je buiten de postcode valt, waar ze komen monteren en inmeten!

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u onze service zo ervaart. Wanneer u geen gebruik kunt maken van onze inmeet- en montageservice, hebben wij alle handleidingen online... Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te horen dat u onze service zo ervaart. Wanneer u geen gebruik kunt maken van onze inmeet- en montageservice, hebben wij alle handleidingen online staan. Dit zijn de standaard handleidingen die vanuit de fabrikant hebben ontvangen. We hebben u daarnaast aangeboden om ons foto's te sturen, zodat we u via de foto's instructies kunnen geven. Jammer genoeg hebben wij hier nooit meer een reactie op ontvangen. Mocht u toch nog vragen m.b.t. de montage, dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

JaWi

Verduisterend plissé gordijn voor een dakkoepel besteld. Bestelling ging vrij gemakkelijk. Als tip aan Solano zou ik de meet instructie / toelichting beter omschrijven of gebruiksvriendelijker... Verduisterend plissé gordijn voor een dakkoepel besteld. Bestelling ging vrij gemakkelijk. Als tip aan Solano zou ik de meet instructie / toelichting beter omschrijven of gebruiksvriendelijker willen maken. Bijvoorbeeld lengte breedte richting in plaatje aangeven en het programma het aftrekken van 0,2 cm laten doen en aangeven dat afronding plaatsvind door Salano. Er is overigens geen sprake van "nagenoeg gehele verduistering".

Tjalsma

Zeer goed!

Vlotte levering. Communicatie is top!

Rene Kinkel

Komen afspraken na en geven goede service

Hans Coolen

Duidelijke site. Na bestelling prima geïnformeerd over levertijd en vervoerder.

de Vries

Vlotte levering