Baars

Thea

Goede service en betaalbaar

goede communicatie en service

José Bosma

Goede communicatie en top product geleverd!

Michel

Positief redelijke prijzen en komen hun afspraken na, veel kennis van zaken, vriendelijk personeel.

Piet

Eenvoudig bestellen via internetsite door visuele begeleiding.
Bereikbaarheid via mail of telefonisch contact met medewerkers is goed. Producten zijn van goede kwaliteit.
Mijn...
Eenvoudig bestellen via internetsite door visuele begeleiding.
Mijn rolhorgordijn wat tijdens transport was beschadigd werd zonder morren of gezeur omgeruild.

Service is uitstekend.

Willem

Prima overleg met de resultaten van het meten en de afstandsbediening

Snelheid van leveren en montage

M. Hodinius

Levering precies volgens planning

Mooie website, goede service, prima levering en mooi materiaal

K.M.Leene

U heeft P.Kooistra als aanspreekpunt in uw mail en aanbieding genoemd. Hij heet Meindert, En ik noemde hem naar aanleiding voor de grap een keer piet en dat vond hij niet leuk. Misschien is dat... U heeft P.Kooistra als aanspreekpunt in uw mail en aanbieding genoemd. Hij heet Meindert, En ik noemde hem naar aanleiding voor de grap een keer piet en dat vond hij niet leuk. Misschien is dat pijnlijk. Verder geen opmerking.

Snelle reactie van het gevraagde. De montage moet nog volgen maar ik heb alle vertrouwen dat het goed komt.

Klaus

Correct bedrijf