Esmée

snelheid en duidelijkheid

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Hartelijke ontvangst, goede uitleg, mensen met kennis en inhoud.

Sterke punten / Stärken

uitproberen in de winkel, adviezen over gebruik en onderhoud.

Jasper

Helemaal geweldig. Prima geholpen en advies gekregen.

Sterke punten / Stärken

Professioneel en toch informeel. Veel kennis in huis.

Ik had twee setjes hakwieltjes besteld en kreeg helaas één setje binnen. Ik heb gebeld met de Streetsurfshop en werd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Excuses aangeboden en de volgende dag had... Ik had twee setjes hakwieltjes besteld en kreeg helaas één setje binnen. Ik heb gebeld met de Streetsurfshop en werd netjes en vriendelijk te woord gestaan. Excuses aangeboden en de volgende dag had ik mijn andere setje hakwieltjes in huis. Hartelijk dank voor de goede service!

Adequaat in hun reacties. Vriendelijk en behulpzaam. Helaas geen step omdat de voorraad afwijkt van de site. Dit kan natuurlijk gebeuren maar niet als vooraf betaald moet worden. Afterpay lijkt me... Adequaat in hun reacties. Vriendelijk en behulpzaam. Helaas geen step omdat de voorraad afwijkt van de site. Dit kan natuurlijk gebeuren maar niet als vooraf betaald moet worden. Afterpay lijkt me dan klantvriendelijker.

Vriendelijk en behulpzaam

Goede informatie vanaf bestelling tot bezorging

Goede communicatie

Duidelijke site en eenvoudig bestellen

Groot assortiment

Neen

Duidelijke website

x

W.H. Daamen

Op maandag 20 februari besteld. pakket is nog steeds onderweg en niet geleverd. Het is nu al 28 februari

Weet niet

Weet niet