Anja de Clerck

Zondag besteld - maandag betaald - woensdag geleverd. Sneller kan niet. Super. Alles in orde.

Sterke punten / Stärken

Misschien even melden dat op jullie betalingsdocumenten geen BIC code staat. Vanuit Belgie hebben wij deze code nodig om een betaling uit te voeren. Na een telefoontje kreeg ik deze code, maar... Misschien even melden dat op jullie betalingsdocumenten geen BIC code staat. Vanuit Belgie hebben wij deze code nodig om een betaling uit te voeren. Na een telefoontje kreeg ik deze code, maar misschien eenvoudiger om ze in de toekomst op de documenten te vermelden.

Goede prijzen veel dingen staan heel duidelijk aangegeven mooie website
Alleen je kan niet echt goed zoekopdracht doen.

Retera

Mijn ervaringen met Streetsurfshop zijn zeer positief. Alle aankopen die we bij Streetsurfshop zijn foutloos en snel geleverd. Daarnaast is de services buitengewoon goed. Twee maal hadden we een... Mijn ervaringen met Streetsurfshop zijn zeer positief. Alle aankopen die we bij Streetsurfshop zijn foutloos en snel geleverd. Daarnaast is de services buitengewoon goed. Twee maal hadden we een probleem en deze zijn zeer adequaat door Streetsurfshop opgelost. Chapeau!

Bmx

Geweldig, behulpzaam, duidelijke uitleg en goed advies

nee

Ik heb een stuntstep besteld bij Streetsurfshop en ik had de step binnen een paar dagen in huis. Goede service en betrouwbaar.

Carla

(Bewerkt)

Zeer snelle levering met zeer goede kwaliteit artikelen

Sterke punten / Stärken

Ik heb geen idee , maar ik zou streetsurf bij iedereen aanbevelen

Robert van de Pol

Mooie site en wat er op staat krijg je ook. Goede afwikkeling, snel en en betrouwbaar.

Sterke punten / Stärken

Misschien iets om boards persoonlijker te maken; stickers of sjablonen of je board zelf custommade te maken.

Mijn ervaring is heel goed met de Streetsurfshop.
In het begin van volgend jaar willen wij nog twee springstokken gaan bestellen.

Duidelijke site met goed doorloopmenu en snelle en goede afwikkeling

???