Marnix

Goed. Makkelijk gevonden wat ik zocht. Snelle verzending

Veel keus

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Loïs Veldman

Ik heb hier een step gekocht

Sterke punten / Stärken

Goede informatie over de openingtijden van de winkel

Loopfietsjes

M

Top!

Sterke punten / Stärken

Veel voorraad, goed advies, en klantgericht

Voor nu niet

Alex

Perfect

Sterke punten / Stärken

Heldere site, redelijke prijzen , snelle verzending

Montage materiaal (bouten/moeten, assen, borgingen )

Jp

Primadeluxe

Good

👍

Step was volledig gemonteerd

Noppe

S

snelle levering

meer soorten wieltjes (voor stunstep), nu was er maar keus uit 1 soort (100cm)

Daniël

Mooi aanbod tegen een scherpe prijs. Levering zéér snel, de volgende dag zoals op de site vermeld. Step had een beschadiging torn hij uit de doos kwam. Dit werd zéér proffesioneel en klantgericht... Mooi aanbod tegen een scherpe prijs. Levering zéér snel, de volgende dag zoals op de site vermeld. Step had een beschadiging torn hij uit de doos kwam. Dit werd zéér proffesioneel en klantgericht opgelost! Top bedrijf!

Prijs en levertijd.

Nee.

Marco Derksen

Zeer prettig door tijd en aandacht voor mijn 'stepwensen'.

Sterke punten / Stärken

Verschillende modellen proberen na afspraak in de winkel

geen idee

Randy

Even gebeld voor wat duidelijk informatie ,
En die heb ik gekregen ook.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen.
Pri.a service

Sterke punten / Stärken

Goede informatie en goede service

Volgens mij hebben ze bijna alles