GvR

Snelle bezorging, zorgvuldig ingepakt

snelle levering

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

nee

Inez de Vries

Snel en correcte website

service

nee

Marcel J Eikhoudt

Kwaliteit/prijsverhouding is goed, verpakken kan iets beter/ noppenfolie

Zie 1

Keuze voor starters en info, hoe pomp ik mijn bord op. Soort van video instructie. Ook onderhoud.

DB

Mooie webshop en erg overzichtelijk

Waar voor je geld !!!

Freek

Zie eerder

Sterke punten / Stärken

Vrolijke bejegening in de winkel en eerlijk

Niet echt nu

J

Toppers! Had een bestelling in tweeën geplaatst en kreeg netjes de verzendkosten terug.

Vriendelijk, behulpzaam, oorecht

Volgens mij enige shop die mountainboardspullen verkopen

Justin Ferron

Snelle levering. Alles was naar verwachting.

Snel en correct

Paris 165 trucks matt black. Niet te krijgen bij alle andere Nederlandse skate webshops.

Ella

P4ima