Sandra

Alles bestens

Schneller Versand

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Albert

Prima site, gastvrij en deskundige en uitgebreide advisering.

Sterke punten / Stärken

Uitnodigende site, vriendelijke en deskundige advisering bij aankoop.

Meer wielen voor longboards.

NVT

Heel goed

Professioneel en vriendelijk

Sihem B

Zeer snelle levering, mooie producten

Sterke punten / Stärken

Ja, mooie kindersteppen in rustige kleuren

Floris

Goed!

Sterke punten / Stärken

Vriendelijke, duidelijk uitleg van wat is nodig had.

Mitch

Super

Mooie prijzen, snelle verzending

karin

Goed, overzichtelijke website, makkelijk vergelijken.

Sterke punten / Stärken

foto's, veel info, makkelijk vergelijken, goede prijzen

geen idee

RoelVV

We hebben via de site stuntstep wielen besteld. Voor definitieve bestelling hebben we de winkel gebeld en werden deskundig, vriendelijk en vrolijk te woord gestaan.
Na bestelling werden we...
Na bestelling werden we nagebeld met de check of we de juiste maat hadden besteld (hadden we in het telefoongesprek niet duidelijk gemaakt): superservice wat ons betreft!

Sterke punten / Stärken

Uiteindelijk is een set prima producten geleverd!

Jolien

Positief.

Sterke punten / Stärken

Correcte levering en snelle verzorging.

Peter Peer

Supergoed geholpen in de winkel. Heel erg vriendelijke mensen met hart voor skaten!

Topservice!

nee