Guillaume van Maanen

Zeer leuke zaak en een ontzettend vriendelijke service. Zal altijd terugkomen hier

Voorraad

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Bas Lampe

Goed geholpen bij aankoop mountainboard. Super vette winkel met alle benodigdheden voor het breken van uw nek. Personeel is relax en kundig. Je mag alles uitproberen in de winkel.

Advies/kennis/ervaring

Electrisch skateboard

CG van Hees

Afspraak=afspraak

Finn Gijsberts

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zo als het hoort te zijn.

Vak kennis.

Brenda Romijn

Zeer positief

Klantvriendelijkheid en service

Lichtgevende wielen voor inline skates 🤔

Leonie Janssen

Top service! Snelle levering

Sterke punten / Stärken

Reactie snelheid op mail, snel versturen product, vriendelijk

MPH Ruijten

Snelle verzending en serieuze goede klachtafhandeling. Onderneemt gelijk actie!

Sterke punten / Stärken

Snelle verzending, goede kwaliteit!

Jeroen Bruikman

Super snel! Goede kwaliteit

Snelheid is top!!!

Roel C. Verburg

Fantastisch!

Sterke punten / Stärken

Goeie klantenservice, heel vriendelijk!

Surfplanken

Kristin Ay

Super Produkt und schnelle Lieferung. Alledings gab es seltsame Delivery Mails, laut denen das Skateboard schon zwei Tage früher zugestellt worden sein sollte...

gute Auswahl, tolle Boards