DR

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer lang aanslepen van olaatsing na order en betaling. Batterij / omvormer direct moeten worden vervangen, tijdje gefunctioneerd en nu weer kapot. Zelfs tegenstrijdig verhaal wat er kapot is. Sungevity zelf volledig onbereikbaar. Spelen bandje af tijdens de kantooruren. Antwoorden op email dat ze niet bereikbaar zijn. Via bronnen verneem ik dat ze op grote schaal falen. Batterij ondertussen op 0%. De applicatie is geblokkeerd zodat ik geen instellingen kan wijzigen, alleen vaststellen dat de batterij niet functioneer. Ik kan zelfs niet opladen van het net om te voorkomen dat de batterij beschadigd wordt. Ik zou niet weten waar ik zou beginnen om te zeggen wat er moet verbeteren bij Sungevity. Ik ben geneigd om te zeggen: “alles”.

Jan Heijman

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

App niet meer ondersteund Al jaren gebruik ik een Omnik converter met bijbehorende SOLARMAN app. Geleverd door Sungevity. Onlangs kreeg ik - en waarschijnlijk alle Omnikgebruikers- een mail van Sungevity dat de app niet meer gebruikt kan worden. De app voldoet niet meer aan de standaard die Sungevity stelt. Deze mail was in het Engels geschreven en de handleiding idem dito. Voor een gewone sterveling niet te begrijpen. Vandaag op 18 juli gebeld en gemaild voor een oplossing. Het bedrijf had geen oplossing voor deze ongeschikte app. Dit is onacceptabel! Ik ben reuze benieuwd hoe dit opgepakt wordt. Ik wil Sungevity graag heel veel sterren geven, dan moet er wel een oplossing worden aangeboden aan alle Omnik gebruikers. Groet, Jan🌹

Sigma

Heel netjes en snel

Beems

SterSterSterSterLege ster

Duurde bijna een jaar voor het duidelijk was, daarna ging het snel.

Hoogers edy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos bedrijf,al 2 maanden aan het bellen en e-mailen vanwege kapotte omvormer.geen enkel resultaat. Ander bedrijf gebeld,nieuwe omvormer geplaatst.wel 2.000 euro verder.

W de Jong

Zeer goed en contact

B

Zeer goede service en goed personeel.

Joanne

Duurt even voordat zonnepanelen geïnstalleerd worden, en aanmelding moet jezelf regelen. Voor de rest gewoon doen!

C. Vanderzalm

Indermani Sahti

SterSterSterSterLege ster

Goed en rustig verlopen zonder poespas.

Martin

Zeer tevreden

Jabf godschalk

De installateurs hebben prima werk geleverd en gaven goed antwoord op mijn vragen. Moesten de installatie over 3 dagen ivm planning problemen

Mar de Lima

SterSterSterSterLege ster

Nette en vriendelijke medewerkers maar helaas geen tot weinig uitleg over het apparaat

Siem Zondag

SterSterSterHalve sterLege ster

netjes en correct

R.M. Geraards

SterSterSterLege sterLege ster

Heeft heel lang geduurd voor dat er wat geïnstalleerd werd.

Sungevity Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Sungevity Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juni 2021

Sungevity Nederland

Laat de zon je energierekening betalen. Zonnepanelen verdienen zichzelf terug, met winst. Wij garanderen jouw opbrengst en leveren nog jarenlang garantie. Zonder bijkomende kosten.

DR

Jan Heijman

Sigma

Heel netjes en snel

Beems

SterSterSterSterLege ster

Duurde bijna een jaar voor het duidelijk was, daarna ging het snel.

Hoogers edy

W de Jong

Zeer goed en contact

B

Zeer goede service en goed personeel.

Joanne

C. Vanderzalm

Indermani Sahti

SterSterSterSterLege ster

Goed en rustig verlopen zonder poespas.

Martin

SterSterSterHalve sterLege ster

netjes en correct

R.M. Geraards

SterSterSterLege sterLege ster

Heeft heel lang geduurd voor dat er wat geïnstalleerd werd.

Sungevity Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10