AD
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
100% beveelt Electro World Talsma Dokkum aan!
Klantvriendelijk Open voor alle vragen en goede uitleg en service
bijna alles bij ons thuis waar een snoer aan zit komt bij Electro World Talsma Dokkum. Altijd eerlijke prijzen en goede service.
Betrouwbaar. Wij hebben veel ervaring met deze zaak.
Goede uitleg van apparatuur
Super goede winkel, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Uitstekende service.
Het personeel geeft duidelijk uitleg
Vriendelijke benadering, en de tijd om te beslissen,goede beantwoording van vragen. Gewoon heel goed!
Een prettige winkel, de lijntjes zijn kort. Na het melden van de klacht werd er diezelfde dag nog contact opgenomen en is de monteur langs geweest.
Goede winkel en deskundig personeel
Klantvriendelijk personeel en een hele goede service.
Fijne winkel, goede service, voor de deur parkeren!
Goede service en vriendelijk personeel
Al jaren zeer tevreden over hun service. Niet voor niets blijf ik terugkomen.
Vlotte services, correcte behandeling en vakkundig personeel
goede service
Electro World Talsma Dokkum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Talsma Dokkum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Talsma Dokkum
Zuiderschans 3b
9101PZ Dokkum
Klantvriendelijk Open voor alle vragen en goede uitleg en service
Betrouwbaar. Wij hebben veel ervaring met deze zaak.
Goede uitleg van apparatuur
Super goede winkel, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Uitstekende service.
Het personeel geeft duidelijk uitleg
Goede winkel en deskundig personeel
Klantvriendelijk personeel en een hele goede service.
Fijne winkel, goede service, voor de deur parkeren!
Goede service en vriendelijk personeel
Al jaren zeer tevreden over hun service. Niet voor niets blijf ik terugkomen.
Vlotte services, correcte behandeling en vakkundig personeel
goede service