Hans Gorter

ThePhoneLab is absoluut het adres waar je moet zijn voor reparaties. Echt hele goede service, reparatie zoals je het wenst (met garantie!) en super vriendelijke mensen!

Martin Koning

Geweldige service

Toelichting
Mijn MacBook binnen een uur voorzien van een nieuwe batterij. Geweldig!

İbrahim Kabakci

Medewerker vriendelijk en snel geholpen.

Wat fijn om te horen, bedankt voor het delen! (:

SOOZ

positief,, goede uitleg en goede prijs, vriendelijke onrvangst

Heel erg bedankt voor het delen! (:

Babak Andishmand

SterSterSterHalve sterLege ster

Melvin was buitengewoon behulpzaak, ondakns het feit dat mijn probleem door PhoneLab niet verholpen kon worden. Wat ik wel verontrustend vond is het feit dat ik bij het ophalen van mijn laptop niet werd gevraagd om mij te legitimeren. Iedere willekeurige persoon had mijn laptop namens mij op kunnen halen als ze zich onder mijn naam voor hadden gedaan.

Jos Lips

scherm en accu van iPhone 8 vlot en netjes vervangen. Vriendelijke service

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen Jos! Veel plezier met jouw nieuwe iPhone 8 scherm en batterij! (:

Michiel

Toelichting
Netjes geholpen, al sprak de medewerker geen Nederlands, maar dat is voor mij geen probleem. Nieuwe batterij lijkt het prima te doen.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je goed konden helpen, veel plezier met je nieuwe batterij Michiel :)

Hans

Excellent

Toelichting
Was een kwestie van vuil verwijderen, geen reparatie nodig. Geld bespaard!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je kosteloos konden helpen Hans, bedankt voor het delen :-)

bar

Prima service, altijd goed, snel en plezierig. Met geduld en begrip voor ‘digibeten’ zoals ik!

Antwoord ThePhoneLab

Wat fijn om te leren dat we jou, als 'digibeet', met geduld en begrip hebben kunnen helpen ;) Dat doen we met al het plezier!

Vera

Vlot geholpen, goede communicatie en uitstekend reparatiewerk!

Antwoord ThePhoneLab

Hi Vera, wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor het delen :)

Wolter

De medewerker gaf me de juiste informatie en was behulpzaam bij verdere vragen over i phones

Toelichting
Gebarsten screen van i pad in 1 uur vervangen Supersnel en vakkundig gerepareerd!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je scherm konden vervangen en je vragen beantwoorden :) Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen; altijd welkom!

Jeroen

Gewoon lekker down to earth goede service!

Toelichting
Kwam binnen om een laadpoort te vervangen en was na 5min buiten met een kosteloos schoongemaakte telefoon.

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je kosteloos konden helpen, altijd welkom! :)

casper post

SterSterSterSterLege ster

Snelle vriendelijke en vakkundige service.

Toelichting
Dat voor het vervangen van de batterij de Apple ID nodig is, had beter gecommuniceerd moeten worden.

Antwoord ThePhoneLab

Goed om te weten Casper, we nemen het mee! Bedankt voor het delen :)

h.j. krikken

snelle service vriendelijke mensen

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen :)

Jos Essers

Direct gerepareerd, schoongemaakt, netjes en zorgvuldig

Wat fijn om te horen Jos, heel erg bedankt voor het delen (:

Geantwoord op

ThePhoneLab verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ThePhoneLab heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2015

ThePhoneLab

ThePhoneLab weet alles over telefoons, tablets en laptops. Van hardware tot software, en van reparatie tot protectie en preventie. We zijn dol op techniek en werken graag met onze handen. Is je toestel kapot? Wij repareren het. Deskundig, snel, direct in de winkel, met of zonder afspraak. Dat doen wij niet alleen goed, maar ook razendsnel. Kunnen we het probleem niet een-twee-drie verhelpen? Dan bieden we je een vervangend toestel aan, zodat je werk gewoon door kan gaan. Wij denken namelijk in oplossingen, zodat je altijd en overal (online) bereikbaar bent. En om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden wij je de nodige preventie en protectie. Zo kun je bij ThePhoneLab altijd terecht voor een gratis APK’tje.

Beethovenstraat 94hs

1077JN Amsterdam

Hans Gorter

Martin Koning

Geweldige service

Toelichting
Mijn MacBook binnen een uur voorzien van een nieuwe batterij. Geweldig!

İbrahim Kabakci

Medewerker vriendelijk en snel geholpen.

Wat fijn om te horen, bedankt voor het delen! (:

Michiel

Hans

Excellent

Toelichting
Was een kwestie van vuil verwijderen, geen reparatie nodig. Geld bespaard!

bar

Vera

Vlot geholpen, goede communicatie en uitstekend reparatiewerk!

Antwoord ThePhoneLab

Hi Vera, wat fijn om te horen! Heel erg bedankt voor het delen :)

Wolter

Jeroen

Gewoon lekker down to earth goede service!

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen dat we je kosteloos konden helpen, altijd welkom! :)

casper post

SterSterSterSterLege ster

Snelle vriendelijke en vakkundige service.

Antwoord ThePhoneLab

Goed om te weten Casper, we nemen het mee! Bedankt voor het delen :)

h.j. krikken

snelle service vriendelijke mensen

Antwoord ThePhoneLab

Fijn om te horen, bedankt voor het delen :)

Jos Essers

Direct gerepareerd, schoongemaakt, netjes en zorgvuldig