Ann Dreesen

Helemaal top! Het probleem was niet wat ik dacht en was binnen 1 minuut kosteloos opgelost. Vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ik kom volgende keer als er echt een probleem is weer terug.

Toelichting

Ik dacht dat oplaadpoort vervangen diende te worden want de oplader paste er niet meer in maar uiteindelijk bleek een stukje van de oplader afgebroken te zijn dat in de poort bleef vastzitten. Dit... Ik dacht dat oplaadpoort vervangen diende te worden want de oplader paste er niet meer in maar uiteindelijk bleek een stukje van de oplader afgebroken te zijn dat in de poort bleef vastzitten. Dit is er met een pincet uitgehaald. Nog even batterijpercentage gecheckt, kort een praatje gemaakt en ik mocht weer naar buiten.

Anna

Super snelle en goede service. Binnen een half uur was mijn beeldscherm van mijn telefoon weer gemaakt

Michiel Drommel

Ik werd snel geholpen op een heel vriendelijke en oprechte manier. De diagnose was helder en volkomen betrouwbaar. Er werden geen kosten in rekening gebracht.

Maxim

Speaker al tijdje kapot, gratis gecontroleerd en gerepareerd.

G. Kool

Klantgericht, aardig en professioneel.

Toelichting

Ondanks dat er geen reparatie uitgevoerd werd, voelde ik mij als klant uitstekend geholpen!

Elly Meijer

Prima! Aardig en professionele mensen

Jones was erg aardig!

Jeffrey

Top service

Toelichting

Erg fijne en snelle service, aardige medewerkers

Reactie ThePhoneLab:

Hi Jeffrey, dankjewel voor het delen van je ervaring met ons; wij waarderen het =)

Tessa de Graaff

Top service!!

Toelichting

Super aardige jongeman en enorm kundig en snel geholpen. Binnen een paar uurtjes werd ik gebeld dat mijn Macbook gerepareerd was na waterschade.