1972 beoordelingen

1972 Reviews

Volleman yves

Het doet wat het belooft. Supertevreden! Geen dikke winterjas meer nodig, alleen een goede trui boven de Thermowear en dan een gemakkelijke, lichte regenjas.

-Heel snelle levering
-product voelt heel zacht aan, is sterk en super isolerend

Hans van Meteren

Prima service en lekkere sokken ;-)

Snel gereageerd, mijn opmerking over de verkeerde maat prima verwerkt.

Janet

Zeer goed.

Zeer snelle levering.

Gert Jan

Goed. Prima site en overzicht.

Op de aankopen wordt goed gereageerd. De overzichten van de bestellingen zijn duidelijk. Krijg direct antwoord als er betaald is. De bestellingen worden keurig verzorgd per post thuis bezorgd.

Els Karremans

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering. Mailtjes over elke stap in proces.

Edson Vittali

Prima indruk , duidelijk en overzichtelijk.

Prettige site om te bezoeken..

Wendy Grave

Nette afhandeling

Reactie Thermowear:

Geachte mevrouw Grave,
Geachte mevrouw Grave,
Hartelijk dank voor uw feedback naar aanleiding van uw bestelling bij Thermowear. We hebben uw bestelling er even op nagekeken om te kijken wat er mis is gegaan en zien dat u een artikel had besteld waar bij heeft gestaan dat de levertijd langer was. Uiteindelijk heeft u één dag langer gewacht dan gebruikelijk. Dat vinden we jammer, maar hier hebben we niets aan kunnen doen helaas.
Uw tip over de productinformatie nemen we van harte mee in de volgende optimalisatie-ronde.
Als wij nog iets voor u kunnen betekenen vernemen we het graag.
Daniel van den Hoek - Thermowear

AJ Holweg

Prima,goed en snel.

Veel keus

Diana

Positief, snelle levering en goede service

Sjoukje Scheepsma

Uitstekend

Bedrijf komt betrouwbaar over, mede door de persoonlijke, enthousiaste benadering door Jessica en Daniel.