Marcel Bonten
slecht telefonisch bereikbaar
correcte behandeling
Zeer tevreden
Top en voor goede prijs
Wat ik jammer vind is dat ik 4 kleuren bestel in mijn onwetendheid en dat men dan geen reactie geeft om te zeggen dat een combi pakket voordeliger zou zijn.
Zeer goed. Kreeg het bestelde snel maar had inmiddels gezien dat mijn probleem niet aan de tonercartridge maar aan de printer zelf lag. Dus retour gezonden en keurig de volledige betaling teruggekregen.
Slechte klantenservice . Krijg nog geld van een geannuleerde bestelling. Mailen niet terug en bellen heeft geen zin. Niet bereikbaar. Je krijgt ook tijdens hun openingstijden gelijk de voicemail.
Toner-express.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Toner-express.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Scherpe prijzen en goed product