Geert Brouwer
top!
Snelle levering, goed verpakt, prima service.
handige tool om tekst persoonlijk aan te passen, mooie uitvoering, prima service met goede opvolging
Positief
Kwaliteit van materiaal Snelle levering
Perfecte aflevering van de goederen, zeker een aanrader voor kwalitatief werk!
snel en vlekkeloos
Prachtig en duidelijk bord!
Snelle service en zeer klantvriendelijk. Je krijgt wat je besteld hebt.
kort maar krachtig
Keurig en snel geholpen!!
Van te voren een paar keer contact opgenomen om zaken af te stemmen. Ging heel soepel telefonisch en via de chat. Wij lieten een bord ontwerpen en het aanleveren van het bestand was heel eenvoudig. Snelle levering. Product is mooi geworden en van goede kwaliteit.
Uitstekend product! Heel gemakkelijk om ontwerp aan te passen. Bevestigingsmiddelen waren pasklaar. Zeer tevreden klant!
Zoals altijd zeer goed.
TrafficSupply verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt:
TrafficSupply
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
top!
Snelle levering, goed verpakt, prima service.
Positief
Kwaliteit van materiaal Snelle levering
Perfecte aflevering van de goederen, zeker een aanrader voor kwalitatief werk!
snel en vlekkeloos
Prachtig en duidelijk bord!
Snelle service en zeer klantvriendelijk. Je krijgt wat je besteld hebt.
kort maar krachtig
Keurig en snel geholpen!!
Zoals altijd zeer goed.
TrafficSupply heeft de volgende resultaten bereikt: