Ontevreden dat de afgesloten annuleringsverzekering die ik voor mijn vrienden heb afgesloten niet binnen 24 uur ongedaan kon. Had mijn vrienden tamelijk verkeerd begrepen
Heel klantvriendelijk aan Telefoon
Filiz
Tot nu toe wel goed. Soms werkt de site niet helemaal optimaal, vooral het gedeelte als je een ticket hebt aangevinkt. Ik zie dan niet altijd het totaal bedrag.
Problemen worden snel opgelost.
Bakkhos guesthouse Manuela Özbaş Engels
Vlieg twee maal per jaar vanuit Turkije waar ik woon naar Nederland en de tickets zijn net even goedkoper over het algemeen als bij een ander
Overzichtelijke web site
AnoniemErasmus
Ik heb in de afgelopen jaren tientallen tickets geboekt via triptime . Altijd makkelijk en zonder problemen , ben erg tevreden hierover.Ook familie en vrienden boeken tegenwoordig tickets...Ik heb in de afgelopen jaren tientallen tickets geboekt via triptime . Altijd makkelijk en zonder problemen , ben erg tevreden hierover.Ook familie en vrienden boeken tegenwoordig tickets bij triptime.nl.