Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Heel erg slecht

Ik moest op het laatste moment een ticket hebben en moest erg lang wachten op de bevestiging en daarvoor belde ik met de klantenservice maar daar kwam ik amper doorheen en daar ben ik veel tijd aan... Ik moest op het laatste moment een ticket hebben en moest erg lang wachten op de bevestiging en daarvoor belde ik met de klantenservice maar daar kwam ik amper doorheen en daar ben ik veel tijd aan kwijt geweest.

Reactie Triptime Vliegtickets:

De gemiddelde telefonische wachttijd is 1 minuut en 5 seconden. In sommige gevallen kan dit incidenteel anders zijn, klaarblijkelijk heeft u hiermee te maken gehad. Onze excuses hiervoor.

Ronald

Gaat altijd goed thuis op internet alleen op het vliegveld gaat het weleens mis dat ze de boeking niet kunnen vinden.

Reservering.

Lenie Mellegers

Is goed erg tevreden

van lemmeren-aalberts

Alles heel goed maar liever meer vliegvelden de keuze is weinig voor turkije bijv. Ankara hoofdstad van turkije zou heel veel klanten trekken.

Direct mail terug met betalingsgegevens en de eticket heel snel op de mail

Prima. Alleen jammer dat je niet met een creditcard kunt betalen.

Alles loopt op rolletjes

mustafa

Uzun zamandir sizi tercih etmeye calisiyorum

Goed op tijd alles is prima we boeken ook voor vrienden van ons komen wij er niet uit of gaat er iets verkeerd even een telefoontje en het word opgelost