We hadden al meerdere bedden zaken bezocht, maar ik kreeg nergens het gevoel dat men echt bezig was met ons als klant. dat was bij truste slaapcomfort echt anders, een verademing om in handen te...
verstand van bedden. klantvriendelijkheid. merken en assortiment
niets. klein puntje... misschien iets meer keuze thee. flauw. maar ik lust alleen fruitthee :)
Een slaapspeciaalzaak waar ze wel vakkennis hebben. Mooie inrichting, geen 12 in een dozijn en goede parkeergelegenheid.
Kennis en Service
Na een uitgebreide uitleg een mooi showroommodel van Carpe Diem aangeschaft.
wat een heerlijk comfort. We willen nooit meer anders. bedankt truste
Ze verkopen Carpe Diem bedden. Alle modellen staan in de showroom. Super
Na een fantastische deskundige uitleg ons bed aangeschaft. Vervolgens werd er bij de bezorging een uitgebreide uitleg gegeven. Zeer nette monteurs. Een pracht bedrijf. En wij slapen weer als roosjes!
Goed duidelijk deskundig advies. Kennis van zaken.
Wat een fantastische service biedt Truste. Dankzij het vakkundige advies van de verkoper ben ik eindelijk van mijn rugpijn af.
Ze hebben meerdere merken in het assortiment, dus je hebt altijd keuze en zit niet vast aan één specifiek merk.
Zeer prettige winkel ervaring.
Zeer deskundig personeel.
Uitstekende service voor een mooie prijs! Ons bed werd snel en netjes thuis afgeleverd.
overzichtelijke winkel.
helder advies.
prima service
Goed advies gekregen, uiteindelijk gekozen voor carpe diem. Nog geen moment spijt van gehad.
Levering en montage keurig gedaan, alles netjes verzorgd.
Zeer service gericht, betrouwbaar, komt afspraken na.
Na een goed advies en blijkbaar juiste keuze, heb eindelijk de nachtrust die ik zocht. Een mooie zaak met goed advies en mooie bedden.
Aardige jongens die met montage netjes en vriendelijk hebben gewerkt. Super!
Een puntje zou kunnen zijn....de after sales. Ook als goed gaat is een berichtje over de tevredenheid goed om te doen.