8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt tuinkasdirect.nl aan!

Mvr Boston

Uitstekende service

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Ik heb recent een bestelling geplaatst en hoewel er wat uitdagingen waren met de levering, ben ik uiteindelijk erg tevreden over hoe alles is opgelost. De klantenservice (Roel) was vriendelijk, behulpzaam en hield me goed op de hoogte van de status van mijn bestelling. Uiteindelijk is alles netjes aangekomen en ben ik blij met mijn aankoop. Ook werd er een passende tegemoetkoming aangeboden, wat ik erg waardeer. Het laat zien dat ze echt oog hebben voor klanttevredenheid. Al met al een fijne ervaring en ik zou hier zeker weer bestellen!

Olivier

Goed prijs, snelle levering

Uitstekend

Bianca

Muurkas Emma 1

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Levering pas een mail op de dag van bezorging, toevallig was er iemand thuis.. Neem voor het monteren de tijd, dit is best lastig, onduidelijke en onvolledige beschrijving. Maar als hij dan eenmaal staat is het een mooi kasje

Ria Spuesens - Pieters

hobby kast

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Het kastje is correct geleverd, volgens de afspraak. De handleiding kom wel iets duidelijke omschreven zijn. De dubbelwandige polycarbonaat panelen zijn heel kwetsbaar. dat is een min puntje

els Van der Meer

Levering

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Ik heb totaal geen klachten maar het wel handiger als eerder dan de avond voor de leveringen een mail krijg dat de volgende dag in de ochtend het kastje wordt geleverd. Wij hadden toen een afspraak. Gelukkig was er iemand anders die de levering aannam. Melding aan de chauffeur werd niet gelezen en hij belde mij toch op.

Eric

Goede prijs, snel geleverd

Snelle levering, prima

Wijnja

Muurkas besteld

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Heel blij met onze muurkas. Communicatie over de bezorging was inderdaad zoals ik las in andere reacties wat laat. Gelukkig dat ik op die middag vrij was. Snap dat lastig is. Maar wel een goede bezorger en ook op tijd!

Rianne De Waal

Prima geleverd

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Bestelde artikel is geen eigen merk. Levering artikel volgens vermelde wijze.

Peter Maas

Mooie tuinkast goed geleverd alleen de comunucatie kan beter

Herman Uijl

kweekbakken wellkoop

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
kweekbakken keurig geleverd, alleen jammer dat je ze met 5 tegelijk moest bestellen, minder ging niet.

SterSterSterLege sterLege ster

Matige kwaliteit, wel netjes opgelost.

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Kwaliteit van het product was niet naar behoren, maar dit is netjes opgelost door Tuinkasdirect.nl. In het algemeen tevreden over het eindproduct.

Ron Bakker

SterSterLege sterLege sterLege ster

Produkt goed bezorging waardeloos

Komen hun bezorgafspraak niet na (twee maal}

Rietta Julémont

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mis schroefjes en moertjes voor 2 plankdn

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
In de verpakking van Royal Wellsis slechts materiaal verpakt voor vier planken ipv de benofigde zes. Ik mis zestien schroeven en zestien moertjes

tuinkasdirect.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

tuinkasdirect.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2017

tuinkasdirect.nl

Noviostores.nl is het bedrijf achter een aantal product- en of merkgerichte webshops in Nederland. Onze shops worden gekenmerkt door een breed aanbod van producten. Wij selecteren kwalitatief hoogwaardige producten van betrouwbare merken waar u lang plezier van zult hebben. In onze webshops proberen wij u zoveel mogelijk productinformatie te geven. Wilt u meer weten over een product? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag een goed advies!

Cargadoorweg 7

Muurkas besteld

Rianne De Waal

Prima geleverd

Uw ervaring met Tuinkasdirect.nl:
Bestelde artikel is geen eigen merk. Levering artikel volgens vermelde wijze.

Peter Maas

Mooie tuinkast goed geleverd alleen de comunucatie kan beter

Herman Uijl

kweekbakken wellkoop

SterSterSterLege sterLege ster

Matige kwaliteit, wel netjes opgelost.

Ron Bakker

SterSterLege sterLege sterLege ster