Pauline Hulshof
- Snel
snel
Levering volgens afspraak, dus prima
Ik ben tevreden over dit bedrijf
Eenvoudig te bestellen op de site en volgens mij de goedkoopste voor deze producten en nog thuisbezorgd!
Snelle en correcte levering
Prima organisatie
Zoekmachine werkt goed
Aanrader
Top
Perfect
Uitstekende bedrijf
Tous c'est très bien passé
Gzon en kalk A-Z besteld via de website. Ging makkelijk. Ik werd via de mail netjes op de hoogte gehouden. De bezorging was goed. Zaten netjes verpakt in sterke dozen
Tuinmestwinkel.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinmestwinkel.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Tuinmestwinkel.com