Van Leeuwen
Gewoon perfect
Goede service, zelfs als je zelf een probleem veroorzaakt hebt.
Erg fijn geholpen! Ik werd gelijk ‘s avonds gebeld nadat ik bericht had achtergelaten via de site. Nieuwe cilinders en sleutels werden snel afgeleverd. Perfecte service!
Zeer goede ervaring, ook in het verleden.
Maken van Cilinders en sloten
Super!
Ik ben erg goed geholpen, ook toen ik in de avond belde om te vragen hoe ik een cilinder moest opmeten.
Niets dan lof!
prima voorlichting, supersnelle levering, zeer prettige bejegening
Zeer vriendelijk, goede service, goed advies
Goede service, snelle levering! Ik heb hier meerdere keren besteld. Ooit eens een sleutel geleverd gekregen die niet paste, dit is toen keurig en snel opgelost. Ik koop hier zeker weer!
Zeer vriendelijk en adequaat
Al 8 jaar een vijftal cilinders in gebruik van M&C. Ik wilde er een vervangen, maar deze bleek niet na te bestellen. Contact gezocht en ik ontving een zeer schappelijke prijs voor vervanging van alle cilinders voor een nieuwere variant. Top service!
Betrouwbaar bedrijf met snelle service
zeer snelle levering
Veiligslot.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Veiligslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gewoon perfect
Goede service, zelfs als je zelf een probleem veroorzaakt hebt.
Zeer goede ervaring, ook in het verleden.
Maken van Cilinders en sloten
Super!