4.8 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt Veiligslot.nl aan!

9.6/10

Van Leeuwen

Gewoon perfect

Marc

Goede service, zelfs als je zelf een probleem veroorzaakt hebt.

Morssink

Erg fijn geholpen! Ik werd gelijk ‘s avonds gebeld nadat ik bericht had achtergelaten via de site. Nieuwe cilinders en sleutels werden snel afgeleverd. Perfecte service!

M.van der Poel

Zeer goede ervaring, ook in het verleden.

Kampschreur BV projectstoffering

Maken van Cilinders en sloten

Jordi

Super!

M C

Ik ben erg goed geholpen, ook toen ik in de avond belde om te vragen hoe ik een cilinder moest opmeten.

Kees

Niets dan lof!

mail hulshoff

prima voorlichting, supersnelle levering, zeer prettige bejegening

R Bruggeman

Zeer vriendelijk, goede service, goed advies

Arjan Schaank

Goede service, snelle levering! Ik heb hier meerdere keren besteld. Ooit eens een sleutel geleverd gekregen die niet paste, dit is toen keurig en snel opgelost. Ik koop hier zeker weer!

Velsen

Zeer vriendelijk en adequaat

Dick

Al 8 jaar een vijftal cilinders in gebruik van M&C. Ik wilde er een vervangen, maar deze bleek niet na te bestellen. Contact gezocht en ik ontving een zeer schappelijke prijs voor vervanging van alle cilinders voor een nieuwere variant. Top service!

Gijs Verbeek

Betrouwbaar bedrijf met snelle service

edwin

zeer snelle levering

Veiligslot.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Veiligslot.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.8/10
  • checkEerste review geschreven op 8 september 2011

Veiligslot.nl

Wij zijn de M&C internet specialist voor Anti-Kerntrek Cilinders van hoge Zwitserse kwaliteit. Wij leveren maatwerk uit eigen werkplaats waardoor snelle levering en goede aftersales gewaarborgd is. Ook op ons maatwerk geven wij niet tevreden 100% geld terug garantie van 30 dagen. Voor vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken op 071-7850759.

Hofweg 1

2253AJ Voorschoten

9.6/10

Van Leeuwen

Gewoon perfect

Marc

Goede service, zelfs als je zelf een probleem veroorzaakt hebt.

Morssink

M.van der Poel

Zeer goede ervaring, ook in het verleden.

Kampschreur BV projectstoffering

Maken van Cilinders en sloten