Bemelmans.
Geen op.
- Wat viel u in positieve zin op?
- Vakwerk.
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een airco van Volta Limburg Airco wel/niet aanbevelen?
- Zeer goed advies. Heel net personeel.
Geen op.
Maak goed duidelijk dat bij temperaturen rond of even boven nul de airco regelmatig in de ontdooistand schiet. In eerste instantie dachten wij aan een storing. Ons stroom verbruik (8-10 uur airco aan) is ongeveer 10 KWH omhoog gegaan maar we besparen ongeveer 8 M3 gas. Met onze tarieven een besparing van ongeveer 7 euro per dag.
Nvt
Ervoor zorgen dat de airco vanaf het moment dat die stuk is alles gecontrolerd en opgemeten wordt met de apparaatuur die nodig is ervoor en niet de monteurs op pad sturen en kunnen de airco niet opmeten. En ook dat ze alles al op voorraad in de bus hebben van installatie materiaal zodat ze niet nog eens hoeven terug te komen
units in kamer horizotaal hangen en betere uitleg omtrent gebruik.
Vooraf genoeg duidelijke informatie geven aan de klant.
Maand bedrach niet in 1x zo verhoogen je neempt ieds voor een prijs en dan betaal je weer meer jammer weed niet of ik na kontrakt perjode nog mee door ga
Voor mij was alles OK
gewoon in deze zin doorgaan.
Aflevering was bij mijn buurman. Was niet bekend bij installatiebedrijf. Die hebben flink moeten speuren. Na telefoontje met mij raadsel opgelost.
Volta NXT Airco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volta NXT Airco heeft de volgende resultaten bereikt:
Nvt
units in kamer horizotaal hangen en betere uitleg omtrent gebruik.
Vooraf genoeg duidelijke informatie geven aan de klant.
Voor mij was alles OK
gewoon in deze zin doorgaan.
Volta NXT Airco heeft de volgende resultaten bereikt: