Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Apparaat wordt goed onderhouden

Vriendelijkheid

Reimersdal

Geen interesse

Weet niet

C.J. Vogel

Uitleg over de werkzaamheden kan beter.

Komen afspraken na en onderhoud wordt zorgvuldig uitgevoerd.

Communicatie

Wouters

Alles prima gelopen en duidelijk.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijk in welke staat de verwarmingsketel is.

Nu zelf gebeld voor een afspraak te maken. Wellicht wat eerder contact opnemen met de klant.

Zit bij de huur in

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur ruim op tijd was, zelfs een half uur te vroeg. Dit kan ook negatief zijn. Stel we waren nog niet thuis geweest, was de monteur dan blijven wachten tot afgesproken tijdstip.

altijd correct behandeld

klantvriendelijke monteurs

Geen, gewoon zo doorgaan!

Makkelijk, en je bent zeker van onderhoud.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkers netjes en correct.

M. ocal

Meer zulke medewerkers aannemen

Top medewerker!

Wat viel u in positieve zin op?

De medewerker was heel sociaal en deed zn werk netjes en snel!

Lespoir

Normaal zou ik gekocht hebben maar de vorige bewoner had huurcontract dat ik moest overnemen.

vriendelijke onderhoudsmonteur

Damen

Het was wel fijn om te weten dat Volta zelf contact opneemt met je als je CV onderhoud behoeft en je hier niet zelf achteraan hoeft te gaan voor een afspraak in te plannen.
Niet dat het veel...
Niet dat het veel moeite is om zelf een mail te sturen met de vraag voor onderhoud in te plannen maar dit had wel wat werk kunnen besparen als ik dit had geweten.

Goeie service

Wat viel u in positieve zin op?

De vakkundigheid van mijn service monteur,erg behulpzame vrouw. legde alles goed en begrijpbaar uit