Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Carin

Bij afsluiten van contract was de verkoper nogal hectisch in nov 2023

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Handig en voordelig
Zorgvuldige en goed onderhoud, voor zover ik dat kan beoordelen

van der Sterren

Wij hebben in 2023 de c.v ketel bij jullie gehuurd en er is jongst geleden een kleine beurt gedaan door een zeer rustige en kundige monteur.
is al ingevuld

Schoonbrood

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraken nakomen , telefoon opnemen en geen woekerprijzen bedenken.

Volta is tefefonisch zeer zeer slecht bereikbaar en als het dan een keer wel lukt is het met een zeer lange wachttijd. Vaak komen hun monteurs of niet of te laat op de afgesproken tijd of ze beweren dat er niemand thuis was. Nooit meer Volta !
Weinig

Altijd tevreden
Wat viel u in positieve zin op?
De vriendelijkheid, doorwerken en uitleg.

Noah

SPAM .

Automatische afspraken. Vriendelijke medewerkers.

Coonen

Ik hou persoonlijk niet zo van deze contracten maar de service is wel heel goed
We zijn heel vriendelijk geholpen

J.A.A. Langeweg

Vriendelijkheid
Onderhoud wordt steeds op een zeer prettige en klantgerichte manier uitgevoerd !!!!

eigenlijk geen

vriendelijkheid en service
prettige service met goede uitleg en tips

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?
Fijne communicatie met de monteur.
Ik beveel niet graag verplichtingen aan ook al ben ik erg tevreden over mijn onderhoudscontract en geleverde service

Houria

SterSterSterLege sterLege ster

Goede nazorg monteur!
Prima service

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Tot nu toe geen goede e ervaringen opgedaan.
Aardige medewerker

Goede service
Behulpzaam en vriendelijke monteur

Volta NXT Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Volta NXT Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2017

Volta NXT Service en Onderhoud

Volta NXT is de service-organisatie voor Essent als het gaat om warmte en comfort in huis. Met een voor heel Limburg dekkend netwerk van 6 productspecialisten en 55 servicemonteurs staat Volta NXT garant voor een zorgeloos werk en wooncomfort.

Fahrenheitweg 22a

van der Sterren

is al ingevuld

Schoonbrood

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraken nakomen , telefoon opnemen en geen woekerprijzen bedenken.

Weinig

Altijd tevreden
Wat viel u in positieve zin op?
De vriendelijkheid, doorwerken en uitleg.

Noah

SPAM .

Automatische afspraken. Vriendelijke medewerkers.

Coonen

vriendelijkheid en service
prettige service met goede uitleg en tips

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?
Fijne communicatie met de monteur.

Houria

SterSterSterLege sterLege ster

Goede nazorg monteur!
Prima service

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Tot nu toe geen goede e ervaringen opgedaan.
Aardige medewerker

Goede service