Geen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Volta geeft een uitstekende service.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur die uitstekend gewerkt heeft.

schoenmakers

Bekwaamheid En kennis

Goede service

Aardige monteur

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

Nvt huidig niveau handhaven.

Prima geregeld qua afspraak en communicatie mbt de afspraak. Monteur vriendelijk en deskundig, belt voordat hij arriveert dat hij onderweg is en het tijdstip dat hij er denkt te zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Uitvoering 100% conform afspraak.

Alles in een pakket

Positieve medewerker

Volta

Zorg dat u contact opneemt binnen de 2 jaar om onderhousdsbeurt te plannen

Vriendelijke en deskundige monteur. Meteen actie op het geconstateerde defect gezet..Wel zelf contact moeten opnemen toen onderhoudsbeurt 2 jaar geleden was.

Adequate actie.

Bedankt voor uw reactie.
Wij stellen het prijs dat u uw ervaringen met ons deelt, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Wij betreuren het dat wij niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen. Onze excuses daarvoor.

Goed Bezig

omdat het onderhoud op tijd word geleverd

tijd van onderhoud

Hartelijk bedankt voor uw reactie!

goede service en gespecialiseerde monteurs

Wat viel u in positieve zin op?

spontaan verteld dat er nog iets moest gebeuren aan de druk van de gas en dat er nog iemand langs moest komen om dit te herstellen.

Kardal

Vakmanschap