Meer persoonlijke bedrijfsvoering.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ik vind de klantenservice slecht. En bij vragen over problemen weten ze het antwoord niet

Wat viel u in positieve zin op?

Netheid van het te werk gaan bij de ketel

Agneta

Ga vooral zo door

Wel zeer netjes

Netjes en vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Wij zijn ook heel blij met u als klant. Fijn dat onze service u positief is opgevallen. Daar werken wij iedere dag hard aan.

Houden zo

Betrouwbaar

Correct en conform afspraak

F.Jansen.

Nvt

Werkt in de praktijk heel goed

Wat viel u in positieve zin op?

Alles verliep precies volgens afspraak

Ben

Betrouwbaarheid

snel

Boer,de

Zo doorgaan

Omdat ik tevreden ben

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk aan de telefoon

👍🏼

Monteur is professioneel en correct

Vriendelijke man

Ga zo door!

Alles naar wens. Afspraak maken verloopt soepel en telefoonmedewerkster is erg vriendelijk/kijkt goed mee naar een geschikt moment.

Wat viel u in positieve zin op?

Er wordt goed meegedacht. Medewerker adviseerde een ander stopcontact/vroeg na afloop wilt u de ecostand of comfortstand aan op de ketel :)

Volta

Goed werkt afgeleverd, ben zeer tevreden!

Afspraak

Bedankt voor uw reactie.
Heel fijn dat onze monteur goed werk heeft afgeleverd!

Prima vak mensen

Goede service